ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

CHAMPIONS LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ(videos)

CHAMPIONS LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ(videos)
4/4/2012


Real Madrid – ΑΠΟΕΛ 5-2

Στο Bernabeu ολοκληρώθηκε το φετινό εκπληκτικό ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στο Champions League, όπου η Real Madrid επικράτησε με 5-2 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τη Bayern.
Οι Ισπανοί κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 26’ με κοντινό πλασέ του Ronaldo, ενώ στο 37’ ο Kaka πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με μακρινό σουτ κάνοντας το 2-0.
real madrid apoel 5-2Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε το καλό του πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και το επιστέγασμα της προσπάθειας των παικτών του Jovanovic ήταν το γκολ του Manduca με πλασέ στο 67΄, μετά από όμορφο συνδυασμό.
H Ρεαλ απάντησε με τον Callejon στο 80’, ο ΑΠΟΕΛ κατόρθωσε να σκοράρει και δεύτερο γκολ με εκτέλεση πέναλτι του Solari, που κέρδισε ο Adorno και το τελικό 5-2 έγινε με όμορφο πλασέ του di Maria στο 84’
Γκολ: Ronaldo 26’, 75’, Kaka 37’, Callejon 80’, di Maria 84’ – Manduca 67’, Solari (πεν.) 82’
Οι συνθέσεις:
Real Madrid:
Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo (Callejón 46’), Varane, Nuri Şahin, Kaká, Granero (Albiol 65’), Hamit Altıntop, Ronaldo, Higuaín (Di María 56’)
ΑΠΟΕΛ: Pardo, Jorge, Πουρσαϊτίδης, Boaventura, Kaká, Χαραλαμπίδης, Manduca (Adorno 68’), Pinto (Satsias 78’), Morais, Marcinho, Aílton (Solari 70’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Real Madrid – ΑΠΟΕΛ 5-2



Chelsea – Benfica 2-1

Την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Champions League, όπου θα κοντραριστεί με τη Barcelona, πανηγύρισε η Chelsea, που μετά το 0-1 της Λισαβόνας, νίκησε και στο Stamfford Bridge τη Benfica με 2-1.
Το πρώτο γκολ των Λονδρέζων σημείωσε στο 21ο λεπτό ο Lampard με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Cole σε μαρκάρισμα του Garcia.
chelsea benfica 2-1Οι Πορτογάλοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με κυριότερη εκείνη του 29ου λεπτού, όταν ο Terry απομάκρυνε πάνω στη γραμμή σουτ του Cardozo. Από το 40’ η Benfica έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Pereira με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
O αγώνας πήρε δραματικές διαστάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς στο 85’ η Benfica ισοφάρισε με τον Garcia και διεκδίκησε την ανατροπή, όμως με ένα γκολ του Meireles η Chelsea πήρε τη νίκη με 2-1.
Γκολ: Lampard (πεν.) 21’, Meireles 90+2’ – Garcia 85’
Οι συνθέσεις:
Chelsea:
Čech, Ivanović, Cole, Luiz, Terry (Cahill 60’), Ramires, Lampard, Mikel, Torres (Drogba 88’), Mata (Meireles 79’), Kalou
Benfica: Artur, Emerson, Pereira, Capdevila, García, César (Rodrigo 73’), Aimar, Gaitán (Djaló 62’), Matić, Witsel, Cardozo (Oliveira 57’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Chelsea – Benfica 2-1


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου