ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Άγγλοι, Ισπανοί και Πορτογάλοι για Βαλβέρδε

Άγγλοι, Ισπανοί και Πορτογάλοι για Βαλβέρδε

Όλα ανοιχτά παραμένουν στην υπόθεση παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό τεχνικό να βολιδοσκοπείται από ομάδες της Αγγλίας. Ποιοι σύλλογοι από Ισπανία και Πορτογαλία τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.
Μέχρι το τέλος του Απρίλη και λίγο μετά τον τελικό του Κυπέλλου (28/4) με τον Ατρόμητο, θα ξέρουμε οριστικά αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσει στο Λιμάνι ή θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες.
Ο Ισπανός τεχνικός θα συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα κάνει κουβέντα και με την οικογένεια του και στη συνέχεια θα κληθεί να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού σχετικά με την ανανέωση ή μη της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "ΦΩΣ των Σπορ", οι ερυθρόλευκοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την... όρεξη άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων που "γλυκοκοιτάζουν" την περίπτωση του "Τσινγκούρι".

Ομάδες από την Premier League (πολύς κόσμος είχε παραμιλήσει... με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Emirates) έχουν ήδη κάνει κρούση προς την πλευρά του Βαλβέρδε προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του 48χρονου προπονητή για την προοπτική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Όμως οι πιο ζεστές προτάσεις για τον τεχνικό των ερυθρολεύκων φαίνεται να προέρχονται από τις Σεβίλη και Πόρτο! Με τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους να έχουν ήδη μεταφέρει το πολύ έντονο ενδιαφέρον τους στον ατζέντη του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Η διάθεση του Ολυμπιακού και της διοίκησης του είναι το θέμα να τελειώσει το αργότερο στις αρχές Μαΐου και να μην εξελιχθεί σε σήριαλ. Κάτι που μπορεί να λέει πολλά αλλά και τίποτα, είναι το γεγονός πως η σύζυγος του Βαλβέρδε βρίσκεται στην Ελλάδα και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση (8/4) με την Κέρκυρα από την σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"...

Όπως και να 'χει, ακόμη και σε περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι Ολυμπιακού - Βαλβέρδε, οι Πειραιώτες προτίθενται να συνεχίσουν με προπονητή της ίδιας φιλοσοφίας με τα ονόματα των Κίκε Φλόρες, Μαρσελίνιο και Ουνάι Έμερι να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στη δημοσιότητα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου