ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ίβκοβιτς: "Περίμενα τον Βασιλόπουλο, αλλά..."

Ίβκοβιτς: "Περίμενα τον Βασιλόπουλο, αλλά..."

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως περίμενε τον Βασιλόπουλο και τον υπολόγιζε για το ματς με την Καβάλα, αλλά ο παίκτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Παράλληλα, επεσήμανε πως οι παίκτες του είχαν ωριμότητα ώστε να διαχειριστούν αυτή την επιτυχία.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναφέρθηκε στο γιατί δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ενώ έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός πως οι παίκτες του έπαιξαν με σοβαρότητα και ωριμότητα, δείχνοντας πως ξέρουν πως να διαχειριστούν την επιτυχία, όπως την πρόκριση στο Final-4.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σχολίασε: "Για μένα ήταν σημαντικό να ετοιμάσω την ομάδα και να δείξουν οι παίκτες σοβαρότητα και ότι έχουμε την ωριμότητα να διαχειριστούμε μια τέτοια επιτυχία. Είχαμε προβλήματα, αλλά είχαμε καλό έλεγχο παιχνιδιού.

Μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή, ήταν δύσκολο για την Καβάλα να ακολουθήσει.

Σε αντίθεση με τα ματς με τη Σιένα που είχαμε υπομονή σε όλη τη διάρκεια, στο σημερινό δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι κάτι τραγικό.

Περιμένω από τους νέους παίκτες μεγαλύτερη συγκέντρωση. Παίξαμε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες και περίμενα πολύ τον Βασιλόπουλο, αλλά είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Προβλήματα είχαν και οι Παπαδόπουλος και Ντόρσεϊ και ελπίζω να είναι έτοιμοι για την αυριανή προπόνηση και να έχουμε ετοιμοπόλεμους 16 παίκτες", ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου