ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Την άλλη εβδομάδα για Μακούν

Την άλλη εβδομάδα για Μακούν

Ο εκπρόσωπος του Ζαν Μακούν σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα έχει ραντεβού με την διοίκηση του Ολυμπιακού την επόμενη εβδομάδα, σχετικά με το θέμα παραμονής του Καμερουνέζου και μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Άστον Βίλα.
Ο Τσαρλς Κόλιμορ μίλησε στον "Γαύρο" σχετικά με την επιθυμία του Ζαν Μακούν να παίξει και του χρόνου στον Ολυμπιακό και αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα θα έχει ραντεβού με την διοίκηση των Πειραιωτών προκειμένου να συζητήσουν την φόρμουλα παραμονής του Καμερουνέζου διεθνή χαφ στο Λιμάνι.

"Είναι αλήθεια ότι είχαμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να συναντηθούμε σήμερα (σ.σ. Παρασκευή 6/4), αλλά ενημέρωσα τον σύλλογο - μέσω του Έλληνα συνεργάτη μου - ότι θα πρέπει να αναβάλλω για μερικές μέρες την άφιξή μου, για έναν προσωπικό λόγο. Συμφωνήσαμε ότι το ραντεβού μας θα γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να έχουμε περισσότερα πράγματα να πούμε", τόνισε αρχικά ο ατζέντης του Μακούν και συμπλήρωσε:

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι να πούμε, σχετικά με το τι θα γίνει. Στις αρχές της εβδομάδας μίλησα με την Άστον Βίλα, γνωρίζω πώς έχουν τα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα πράγματα. Αυτό που νομίζω ότι ήδη ξέρετε είναι ότι ο Ζαν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, περνάει καλά και για αυτό θα έρθω. Για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό...".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου