ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ετοιμάζει Φέισα - Παπάζογλου ο Βαλβέρδε

Ετοιμάζει Φέισα - Παπάζογλου ο Βαλβέρδε

Χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς πρωταθλήματος αναμένεται να δώσει ο Βαλβέρδε στους Φέισα και Παπάζογλου, αρχής γενομένης από αυτό με την Κέρκυρα (8/4). Τετ - α - τετ με τον Σέρβο είχε ο Ισπανός τεχνικός.
Τρία παιχνίδια έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να είναι και μαθηματικά πρωταθλητής για την σεζόν 2011-12.

Ωστόσο τα τελευταία αυτά ματς μόνο διαδικαστικού χαρακτήρα δεν είναι ή τουλάχιστον έτσι θεωρεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και αυτό διότι ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν αρκετά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Σε αυτούς ανήκουν και οι Παπάζογλου - Φέισα, τους οποίους θέλει να δει αγωνιζόμενους ο Βαλβέρδε έστω και τώρα, στο τέλος της χρονιάς.

Ο Έλληνας αμυντικός δούλεψε πολύ στο Ρέντη όλο αυτό το διάστημα και παρουσίασε βελτίωση σε τομείς του παιχνιδιού που υστερούσε. Ο "Τσινγκούρι" είχε πολλές φορές ιδιαίτερη συνομιλία με τον Παπάζογλου και του εξηγούσε τι ακριβώς ζητά από εκείνον στο γήπεδο.

Ο νεαρός στόπερ έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και ο 48χρονος προπονητής θα τον ανταμείψει δίνοντας του φανέλα βασικού στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Παράλληλα ο Βαλβέρδε είχε τετ - α - τετ και με τον Φέισα μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (6/4). Η εκτίμηση του τεχνικού των ερυθρολεύκων στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Σέρβου μέσου είναι δεδομένη και είναι το πλέον πιθανό να τον ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα κόντρα στην Κέρκυρα (8/4).

Ο Φέισα προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς το τελευταίο δίμηνο, δεν έχει καμία ενόχληση στο γόνατο του και περιμένει τις ευκαιρίες του. Από την πλευρά του ο Βαλβέρδε δεν ήθελε να πιέσει τον παίκτη του αλλά τώρα θεωρεί πως είναι έτοιμος για να αγωνιστεί σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ενός παιχνιδιού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου