ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ντι Ματέο: «Επιτυχία μόνο η τετράδα και ένα κύπελλο»

Ντι Ματέο: «Επιτυχία μόνο η τετράδα και ένα κύπελλο»

7/4/2012
Ντι Ματέο: «Επιτυχία μόνο η τετράδα και ένα κύπελλο»
Αποτελεί σίγουρα έναν από τους κυριότερους λόγους ανάκαμψης της Τσέλσι το τελευταίο διάστημα. Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο ανέλαβε τις τύχες της ομάδας σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός δεν επαναπαύεται και περιμένει το τέλος της σεζόν για να δει τι θα έχει πετύχει: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Μόνο η είσοδος στην τετράδα και η κατάκτηση ενός κυπέλλου θα είναι επιτυχία για μας».

Ο Ντι Ματέο αντικατέστησε τον Αντρές Βίλας Μπόας πριν από περίπου ένα μήνα και μέσα σε αυτό το διάστημα η Τσέλσι δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό της. «Όταν ανέλαβα την ομάδα έπρεπε να καλύψουμε την διαφορά των δυο τερμάτων από τη Νάπολι. Δουλεύουμε σκληρά όλο αυτό τον καιρό αλλά έχουμε ακόμα πολλά να αποδείξουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι «μπλε» είναι μέσα στους στόχους τους, καθώς απέχουν πέντε βαθμούς από την τέταρτη Άρσεναλ, αλλά βρίσκονται και στα ημιτελικά του Champions League και του Κυπέλλου.

«Θα προτιμούσα να διεκδικούσαμε την πρώτη θέση, αλλά ακόμα και με αυτές τις συνθήκες πρέπει να κάνουμε το καλύτερο φινάλε στην σεζόν», με τον προπονητή της Τσέλσι να προσθέτει ότι είναι πολύ περήφανος που βρίσκεται στον πάγκο μιας τόσο σπουδαίας ομάδας.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου