ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Παναθηναϊκός ώρα μηδέν!

Παναθηναϊκός ώρα μηδέν! 

6/4/2012

Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!

Το ταμείο της «πράσινης» ΠΑΕ αδειάζει και πλέον τα χρήματα που υπάρχουν φτάνουν ίσα-ίσα για τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, υπάρχει αμφιβολία αν το «τριφύλλι» θα έχει τη δυνατότητα να σφραγίσει εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες στο ΟΑΚΑ στα πλέι οφ, όταν και θα έχει εκτίσει τη ποινή του.

Πάντως, η ομάδα θα πάει κανονικά στην Τρίπολη από την Τρίπολη, αν και χρειάστηκαν 4.000 ευρώ (για τη μεταφορά και τη διαμονή) και αυτά είχαν τακτοποιηθεί αρκετό καιρό τώρα.

Η τραγική οικονομική κατάσταση του συλλόγου έχει αναγκάσει το αρμόδιο τμήμα της ΠΑΕ να στείλει επιστολή σε όλους τους μετόχους και να τους ζητάει να βοηθήσουν για τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως γράφει η SportDay, o Βγενόπουλος έχει ανταποκριθεί από την προηγούμενη Κυριακή. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι ο Παναθηναϊκός ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Υπάρχει στάση πληρωμών για όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και όσο δεν βρίσκεται λύση τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση.

Πάντως, ο «Βγενό» θεωρεί ότι όσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν αλλάζει στάση, τότε δεν μπορεί να υπάρξει κάποια λύση. Αυτό, μάλιστα, τονίζει στους συνεργάτες του, λέγοντας πως «με την τακτική αυτή ο Βαρδινογιάννης οδηγεί την ομάδα στην πτώχευση». Από την πλευρά του, ο Τζίγγερ αναφέρει πως «οι μετοχές μου είναι στη διάθεσή του, αναλαμβάνω και τη ΓΗΠΕΛ, τι άλλο θέλει;».

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί ετοιμάζουν οργανωμένες αντιδράσεις και φημολογείται πως την ερχόμενη Κυριακή, παρότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ είναι κεκλεισμένων των θυρών, μπορεί να υπάρξει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Στάδιο.

Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσουν οι ποδοσφαιριστές να καταθέτουν προσφυγές, αφού φοβούνται μήπως χάσουν τα χρήματά τους. Οι επόμενες δέκα ημέρες σίγουρα θα είναι κρίσιμες, αφού θα γίνουν οι τελευταίες προσπάθειες για να βρεθεί λύση.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου