ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ψάχνει «ανάσταση» μετά το Πάσχα

Ψάχνει «ανάσταση» μετά το Πάσχα 

7/4/2012

Ψάχνει «ανάσταση» μετά το Πάσχα
Για μετά το Πάσχα μετατίθενται οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Τότε αναμένεται να φανεί αν η ΠΑΕ οδεύει ολοταχώς προς πτώχευση ή υπάρχει δρόμος και τρόπος να σωθεί. Κομβική ημερομηνία είναι η 18η Απριλίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων. Αν δεν υπάρξει απαρτία ή δεν βρεθεί λύση με τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αναγκαστικά θα οριστεί νέα γενική συνέλευση για το Μάιο, όταν και πλέον τα χρονικά περιθώρια θα έχουν στενέψει κι άλλο.

Μέχρι τη ΓΣ θα γίνει προσπάθειες από «ουδέτερους» να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου, αν και οι ελπίδες για κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. Την ίδια στιγμή η κατάσταση στο σύλλογο είναι απελπιστική. Η ΠΑΕ ζήτησε τη βοήθεια μετόχων για να καλύψει λειτουργικά έξοδα, όπως της μετακίνησης και της διαμονής στην Τρίπολη για το ματς της Μεγάλης Τετάρτης με τον Αστέρα. Πρόκειται για περίπου 80.000 ευρώ και ήδη ο Ανδρέας Βγενόπουλος έθεσε στη διάθεση της ομάδας τις 70.000 που έχουν μείνει στα ταμεία από τον ίδιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως κι άλλοι μέτοχοι έχουν δεχτεί να συνεισφέρουν, προκειμένου τουλάχιστον να μη διασυρθεί ο σύλλογος μην έχοντας να καλύψει βασικές ανάγκες, όπως να σφραγίσει τα εισιτήρια για τους αγώνες των play offs.

Όχι (ακόμη) προσφυγή

Δεν έχουν πρόθεση να κάνουν προσφυγή πριν ολοκληρωθεί η σεζόν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είναι απογοητευμένοι με τη στασιμότητα που υπάρχει και δεν υπέγραψαν τους διακανονισμούς που τους προτάθηκαν, αλλά θα αποφασίσουν αν θα προσφύγουν για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα (πιθανώς και την ελευθερία τους) με τη λήξη των play offs.

Αλλαγές από Φερέιρα

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση. Ο Πορτογάλος προπονητής στις δοκιμές έβαλε τον Καπίνο τερματοφύλακα αντί του Καρνέζη, χρησιμοποίησε τον Σεϊταρίδη δεξί μπακ και αριστερό (αντί του τιμωρημένου Σπυρόπουλου) τον Βύντρα, ενώ στην επίθεση έδειξε να σκέφτεται τους Νίνη και Τοτσέ αντί των Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλου. Η ενδεκάδα που δοκίμασε ήταν: Καπίνο, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Νίνης και Τοτσέ. Στη διάρκεια του διπλού οι Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον και Ρούντολφ πήραν τις θέσεις των Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλου, Νίνη και Τοτσέ. Εκτός πλάνων είναι οι ανέτοιμοι Ιωαννίδης, Μπιέρσμιρ, ο τραυματίας Λέτο και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου