ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πρωτομαγιά τα πλέι οφ-12/5 ο τελικός αλλά "κολλάει" ο ΠΑΟΚ!

Πρωτομαγιά τα πλέι οφ-12/5 ο τελικός αλλά "κολλάει" ο ΠΑΟΚ!

29/03/2013
Πρωτογμαγιά τα πλέι οφ,12/5 ο τελικός αλλά "κολλάει" ο ΠΑΟΚ! Σε κατ' αρχήν συμφωνία έφτασαν σήμερα Super League και ΕΠΟ σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και του τελικού του κυπέλλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλέι οφ αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Μαΐου, ενώ η 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος θα γίνει στις 8 του ίδιου μήνα.
Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας μετατίθεται κατά μία ημέρα και αναμένεται να γίνει αντί για τις 11 Μαΐου την Κυριακή στις 12 του μήνα.
Με αυτή την πρόταση έχουν ήδη συμφωνήσει ο Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν έχει δώσει το... ΟΚ ο ΠΑΟΚ!
Γι' αυτόν τον λόγο η Super League βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους της να πουν το “ναι” και να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες.
Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να γίνει πρώτα ο τελικός του κυπέλλου και στη συνέχεια να ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι με τη συγκεκριμένη συμφωνία δεν έχει πρόβλημα ούτε ο ΟΤΕ TV, που έχει τα δικαιώματα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας.
Αν ο ΠΑΟΚ δεν πει το “ναι”, τότε οι εμπλεκόμενες πλευρές θα οδηγηθούν σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου