ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κανονικά Πρίντεζης-Πάουελ, στην αναμονή για Άντιτς

Κανονικά Πρίντεζης-Πάουελ, στην αναμονή για Άντιτς

Κανονικά προπονήθηκαν με την ομάδα του Ολυμπιακού οι Πρίντεζης-Πάουελ και η συμμετοχή τους για το ματς της Παρασκευής (29/3) είναι δεδομένη. Έμεινε εκτός ο Άντιτς και θα τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Το απόγευμα (19:10) το ταξίδι για την Πόλη.
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (27/3) για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην οποία ύστερα από αρκετές μέρες έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα τόσο ο Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο Τζος Πάουελ. Αμφότεροι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν με τραυματισμούς σε μέση και ώμο αντίστοιχα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μετρά δύο επιστροφές παικτών του στην ομάδα, ύστερα από την ατυχία με τους τραυματισμούς που έχει "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό αυτές τις μέρες και είναι δεδομένο πως τόσο ο Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο Τζος Πάουελ, θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση στο ματς της Παρασκευής (29/3, 21:00) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, ματς στο οποίο και θα αγωνιστούν. Ο Έλληνας φόργουορντ απουσίασε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των ερυθρολεύκων (Σιένα, Κολοσσό, Μακάμπι και Άρη), ενώ ο Αμερικανός σέντερ αφού έχασε το υπόλοιπο της αναμέτρησης κόντρα στους Ισραηλινούς δεν αγωνίστηκε ούτε στη Θεσσαλονίκη. Με την επάνοδο τους στο ροτέισον του Ολυμπιακού, οι Πρωταθλητές Ευρώπης δυναμώνουν και πάλι στην (ταλαιπωρημένη) φροντ-λάιν τους.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό είναι η κατάσταση του Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη (27/3) μαζί με τους συμπαίκτες, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο του. Κρίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι απέναντι στην τουρκική ομάδα, αλλά το αν θα αγωνιστεί θα στο ματς θα φανεί στην προπόνηση της Πέμπτης (28/3), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού δεν θα αναχωρήσει το πρωί (της Πέμπτης 28/3), όπως συνηθίζει να κάνει μία μέρα πριν τα εκτός έδρας παιχνίδια της Euroleague, αλλά το απόγευμα (19:10). Και αυτό διότι ο κόουτς Μπαρτζώκας αποφάσισε η ομάδα να κάνει προπόνηση στο ΣΕΦ το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά να ταξιδέψουν όλοι μαζί για την Κωνσταντινούπολη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Fenerbache Ulker Sports Arena", στο οποίο θα κάνουν χαλάρωμα οι παίκτες το πρωί της Παρασκευής (29/3) ανήμερα του αγώνα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου