ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η ενδεκάδα που έχει καταλήξει ο Μίτσελ ενόψει ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα που έχει καταλήξει ο Μίτσελ ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Μίτσελ έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν αλλάζει την τριπλέτα στην επίθεση ενώ το μόνο που σκέφτεται είναι το αν προτιμήσει τον Μασάντο ή τον Φουστέρ στον άξονα, με τον Πορτογάλο να είναι φαβορί.
Ο Ολυμπιακός την Κυριακής (31/3) το απόγευμα (19:30, ΝS1) θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 27η αγωνιστική της Super League. Μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν ήδη κατακτήσει μαθηματικά και το φετινό Πρωτάθλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αδιαφορούν. Και ειδικά από την στιγμή που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν σύλλογο που τους αμφισβητεί, είναι δεδομένο πως άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θα παλέψουν μοναχά για τη νίκη ώστε να δώσουν απαντήσεις.
Ο Μίτσελ μιλάει συνεχώς με τους ποδοσφαιριστές του για την σημασία της νίκης στην αναμέτρηση και τους προετοιμάζει για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα έχει ήδη καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα, έχοντας μοναχά έναν προβληματισμό για μία θέση. Για το αν θα χρησιμοποιήσει στον άξονα τον Πάουλο Μασάντο ή τον Νταβίδ Φουστέρ.

Συγκεκριμένα τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα είναι ο Μπάλας Μέγκιερι, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Κώστα Μανωλά. Στο πόστο του δεξιού μπακ δεν αλλάζει τον Τάσο Παπάζογλου, ενώ στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Χοσέ Χολέμπας.

Στην μεσαία γραμμή, τον ρόλο του "κόφτη" θα τον αναλάβει ο Λιούμπομιρ Φέισα, έχοντας στα δεξιά του ως κεντρικό χαφ τον Γιάννη Μανιάτη και στα αριστερά τον Πάουλο Μασάντο.

Στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού ο Μίτσελ θα εμπιστευτεί για ακόμη μία φορά τους γνωστούς. Ως δεξιός-χαφ εξτρέμ θα παίξει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, αριστερά θα αγωνιστεί ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σε ένα σύστημα 4-3-3.

Ο μόνος ενδοιασμός του κόουτς Μίτσελ έχει να κάνει με το αν θα προτιμήσει τον Πάουλο Μασάντο ή τον Νταβίδ Φουστέρ στην ενδεκάδα. Φαβορί για να παίξει είναι σίγουρα ο Πορτογάλος χαφ, και για αυτόν τον αναφέρουμε στο βασικό σχήμα, αλλά αν ο Ισπανός τεχνικός δει τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή σε καλύτερη κατάσταση στις προπονήσεις, τότε θα προτιμήσει τον 31χρονο μεσοεπιθετικό. Προς το παρόν, πάντως, ο Μασάντο έχει το προβάδισμα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου