ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αφιέρωσαν τον αγώνα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού!

Αφιέρωσαν τον αγώνα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού!

25/03/2013

Αφιέρωσαν τον αγώνα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού!
Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αφιέρωσαν το φιλικό αγώνα που έδωσαν στα Βαγιά Βοιωτίας στον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την ονομαστική του εορτή!
Αυτό ανέφερε ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου των «ερυθρόλευκων», Αντώνης Γλύκας και ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο καταχειροκρότησε την απόφαση των Βετεράνων για αυτήν τους την πρωτοβουλία!

Στο περιθώριο του αγώνα η ομάδα του Παμβαγιακού τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, την πλακέτα του οποίου παρέλαβαν οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Θανάσης Αγγελής και Γιάννης Γκαϊτατζής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Βετεράνοι του Θρύλου νίκησαν στο φιλικό  με σκορ 5-2! Τα γκολ για τους Πειραιώτες σημείωσαν οι Λουτσιάνο (2), Βαμβακούλας, Καλογερόπουλος και Βαΐτσης.


Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε αρχικά με τους Μουκέα, Αρζένη, Καλτσά, Ιωαννίδη, Σιδέρη, Μπονόβα, Λουτσιάνο, Γεωργουδάκη, Βαμβακούλα, Βαΐτση, Καλογερόπουλο ενώ αγωνίστηκαν και οι Ρούσσος, Καλαμάρας, Καλύκας, Σάνης, Κουμαριάς, Γαϊτανάρος, Γκαβέζος, Βέλιος, Χόρτσας, Πολίτης, Γλύκας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου