ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE


25/03/2013


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhArLvAvR-f2BRFphIMj7CRY0C9wDsSOxKvRQiZnXKR4_Wyhcg-aqwLHhPlJrljUAQkn1DNZff6JpwDvilgWxIIMOGxZycPzfr_NCjQ1nlC62Uzr_b5h5drZRD016a9l2R6B0c9Cmr-H_I/s1600/ktgkktktkk.JPG Η επομενη αγωνιστικη



 















Θέλει να δει Μελισσανίδη

24/03/2013
 Τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πέτρο Παππά θα προσπαθήσει να δει από κοντά ο Δημήτρης Βιντιάδης όταν θα «μπει» στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Θέλει να δει Μελισσανίδη
Συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά θα επιδιώξει να έχει ο Δημήτρης Βιντιάδης, ο οποίος έχει αποφασίσει να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ έστω κι αν δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που πιστεύει εκείνος ότι χρειάζεται για τις ανάγκες της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πρόκειται για τις ενέργειες που ενδεχομένως να γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα όταν θα γνωρίζει το ακριβές ποσό που θα έχει στα χέρια του για να διαθέσει για την ΑΕΚ.

Εάν θα δώσει το «παρών» στο ραντεβού αυτό ο Κιθ Χάρις δεν είναι σίγουρο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί εάν ο άγγλος βρίσκεται στην Ελλάδα εκείνες τις ημέρες.

Στη συνάντηση αυτή ο Βιντιάδης αναλύσει το πλάνο του για την ομάδα, θα τους παρουσιάσει το κεφάλαιο που έχει στα χέρια του αλλά και θα τους αναπτύξει το σχέδιο που έχει για την εξυγίανση της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Βιντιάδης δεν θα ζητήσει την άμεση οικονομική βοήθεια από τους δύο άνδρες, αλλά τη στήριξής τους σε περίπτωση που κάτι –στο πλάνο του- δεν πάει έτσι όπως ακριβώς εκείνος υπολογίζει.

Κύριο ζήτημα σε αυτό το πλάνο παραμένει το ποσό που θα πρέπει να δίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο δημόσιο για να καλύψει τα χρέη της. Ο Βιντιάδης, βάσει του πλάνου που έχει καταρτίσει, μπορεί να δίνει περίπου 400.000 ευρώ τη δόση, στοχεύοντας όμως η δόση αυτή να είναι μικρότερη.

«Κλωτσάει» ο Κουίνσι

24/03/2013
 Ξένο σώμα θεωρείται ο Κουίνσι στον Παναθηναϊκό.

«Κλωτσάει» ο Κουίνσι
Στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ βρέθηκε ο Κουίνσι για να συζητήσει για τα οφειλόμενα και να διαπραγματευτεί τον διακανονισμό που του προτάθηκε, κάτι που ισχύει και για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o Γκανέζος μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται διστακτικός και θα ήθελε όλα τα δεδουλευμένα, ώστε να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Άλλωστε, γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν είναι επιθυμητός και ο Φάμπρι δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» δεν ανησυχούν για τον διακανονισμό και θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο, ούτε και με κανέναν άλλον.

Το πιθανότερο, πάντως, ο Κουίνσι να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το ρόστερ, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί και ως ελεύθερος.

Εν τω μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν το Σάββατο ο Στέργος Μαρίνος και ο Στέφανος Κοτσόλης. Συναντήθηκαν με Μπαλωμένου, Λουκάκο και συζήτησαν για τους διακανονισμούς. Και με τους δύο υπάρχει συμφωνία. Με κανέναν εκ των δύο δεν έγινε κουβέντα για ανανέωση του συμβολαίου του.

Τριετές στον Βιάνα

24/03/2013
 Πρόταση από τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο τριών ετών έχει στα χέρια του ο Ούγκο Βιάνα όπως δηλώνει ο μάνατζέρ του στην πορτογαλική, O Jogo.

Τριετές στον Βιάνα
«Ο Παναθηναϊκός είναι προοπτική», αναφέρει ο Ζόρζε Μέντες για τον Βιάνα και δηλώνει πως ο πελάτης του είναι κολακευμένος γιατί οι πράσινοι του προσφέρουν μια συνεργασία μεγάλη σε διάρκεια παρά την ηλικία του .

«Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός μέσω του Βαρέλα έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Ούγκο και θα ξαναμιλήσουν την Τετάρτη για να του δώσει μια πρώτη απάντηση. Ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει συμβόλαιο τριών ετών και αυτό αν μη τι άλλο κολακεύει τον Ούγκο αφού είναι πλέον 30 ετών και θέλει να νιώθει μια σταθερότητα στην ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του», τονίζει ο Μέντες στην ‘O Jogo και καταλήγει:

«Το πιο πιθανό στη νέα επικοινωνία είναι να ζητήσει λίγο χρόνο παραπάνω προκειμένου να ζυγίσει την απόφασή του. Θέλει να μείνει στην Ευρώπη και γι αυτό δεν είναι θετικός σε προσεγγίσεις που έχει από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία. Ο Παναθηναϊκός είναι μια προοπτική».

«Θα δώσει άλλη δυναμική στο σύλλογο η επιστροφή μας στη Λεωφόρο»

24/03/2013
 Σίγουρος ότι η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα επηρεάσει θετικά την ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και τον σύλλογο –γενικότερα- δήλωσε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος στο Goal.

«Θα δώσει άλλη δυναμική στο σύλλογο η επιστροφή μας στη Λεωφόρο»
«Είχαμε μια απολύτως εποικοδομητική κουβέντα με τον κ. Αλαφούζο και τους συνεργάτες του και καταλήξαμε σε απόλυτη συμφωνία. Αρχικά, αναλύσαμε τα θέματα της ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού μας γηπέδου, στην οποία θα ήθελα να πω πως θα συμμετάσχει με ένα μικρό ποσοστό και η πλευρά του Ερασιτέχνη», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Στη συνέχεια περάσαμε στα σημεία που υπήρξαν ορισμένες μικροδιαφωνίες το περασμένο διάστημα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, διότι υπήρξε πλήρη συμφωνία και κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει στο ''σπίτι'' του και ευελπιστώ πως τα έργα θα ολοκληρωθούν σε χρόνο τέτοιο που θα επιτρέψει στην ομάδα να δώσει ορισμένα παιχνίδια και από τη φετινή περίοδο».

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος κατέληξε:

«Θα δώσει άλλη δυναμική στον σύλλογο η επιστροφή μας στη Λεωφόρο κι αυτό θα το δουν όλοι από τους πρώτους κιόλας αγώνες που θα δώσουμε. Επαναλαμβάνω, κλείνοντας, πως βρήκα απόλυτη ανταπόκριση στο πρόσωπο του κ. Αλαφούζου για όλα τα θέματα. Και για το οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι μία οικογένεια. Μας ενώνει το κοινό συμφέρον της επιβίωσης και σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ, θα πρέπει το ένα χέρι να νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο».

Μποροβήλος: «Στο τέλος της σεζόν οι συζητήσεις με Τσιώλη»

24/03/2013
 Διέψευσε τις πληροφορίες περί έναρξης συζητήσεων με τον Σάκη Τσιώλη για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Αστέρα Τρίπολη ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Μποροβήλος: «Στο τέλος της σεζόν οι συζητήσεις με Τσιώλη»
Ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης επεσήμανε ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα αποπροσανατολιστούν οι παίκτες και οι οπαδοί ενόψει των πλέι-οφ.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Στάση Media»και τον Νίκο Μαυρομάτη:

-για τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Τσιώλη με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Δεν έχουμε πιάσει ακόμη το θέμα αυτό. Αν το κάνουμε νομίζω ότι θα αποπροσανατολιστούμε ενόψει των πλέι-οφ και δεν το θέλουμε... Μία πρώτη προσέγγιση θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

-για τα τηλεοπτικά δικαιώματα:
«Πρόκειται για μια διαμάχη μεταξύ της Forthnet και του ΣΚΑΪ. Εμείς έχουμε σημαντική σχέση με τη NOVA είμαστε στο πλευρό της. Εκτός του Παναθηναϊκού είπαμε ότι πρέπει να συμπαρασταθούμε στο κανάλι το οποίο μας στηρίζει»

-για τις συζητήσεις για την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος:
«Έγινε προσέγγιση για τις 17 Αυγούστου, αλλά υπάρχει πρόβλημα εάν γίνουν τα πλέι-οφ μετά τον τελικό»

Δεν υπάρχει θέμα Γκαρσία, λένε στον ΟΦΗ

24/03/2013
 Κανένα θέμα Γκαρσία δεν υπάρχει στον ΟΦΗ, όπως υποστηρίζουν οι παράγοντες της κρητικής ΠΑΕ.

Δεν υπάρχει θέμα Γκαρσία, λένε στον ΟΦΗ
Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΟΦΗ να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Πάμπλο Γκαρσία εν όψει της νέας σεζόν, όπως τονίζεται από την κρητική ΠΑΕ.

Οι Κρητικοί υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε καμία επαφή με την πλευρά του Ουρουγουανού χαφ, ο οποίος έμεινε προχθές ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα… σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες η διοίκηση του ΟΦΗ προσέγγισε τον 36χρονο παίκτη, ο οποίος – μάλιστα- ήταν θετικό στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους παράγοντες του κρητικού συλλόγου δεν ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες και το ενδιαφέρον όλων είναι στην παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Αλαφούζος: «Να έχουν υπομονή οι οπαδοί μας»

24/03/2013
 Στήριξη στην ομάδα και υπομονή για την νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αλαφούζος: «Να έχουν υπομονή οι οπαδοί μας»
Ο πρόεδρος του τριφυλλιού –μάλιστα- αναφέρθηκε και στη νέα αγωνιστική σεζόν επισημαίνοντας ότι «το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να στελεχωθούμε πολύ καλά στις θέσεις του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή». .

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου στο paoworld.gr

-Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τους οπαδούς μας, όσους αγαπούν τον Παναθηναϊκό, να έχουν υπομονή. Να στηρίζουν την ομάδα και κυρίως τους παίκτες μας. Να μην δυσανασχετούν όταν βλέπουν πως κάποιος δεν αποδίδει καλά. Διότι το μόνο που θα συμβεί είναι να του κάνουν κακό στην ψυχολογία. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες και αυτό που χρειάζονται είναι ενίσχυση ψυχική και όχι τιμωρία. Ο Παναθηναϊκός θέλει στήριξη. Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, σε όλα του τα τμήματα. Το μπάσκετ έχει κατορθώσει να πηγαίνει περίφημα οπότε τη στήριξη την θεωρώ δεδομένη. Ειδικά στο ποδόσφαιρο η ομάδα θέλει στήριξη απ' τους οπαδούς για να επιβιώσει».

-Η προσπάθεια «επιβίωσης» του Παναθηναϊκού, όπως εσείς την έχετε χαρακτηρίσει, σε ποιο στάδιο βρίσκεται;

«Αυτό που μπορώ να πω για τώρα, είναι ότι έχουν βρεθεί κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι έχουν μαζέψει ένα σεβαστό ποσό. Χρήματα που είναι ικανά να κρατήσουν τον Παναθηναϊκό. Πάντα με μεγάλη οικονομία και προσπάθεια, να περάσει τον σκόπελο των επόμενων μηνών. Η ελπίδα είναι να βρεθούν αρκετά λεφτά απ' αυτούς τους φίλους του Παναθηναϊκού. Και με τη συνδρομή της συμμαχίας η οποία θα κάνει και καμπάνια και θα ξανακαλέσουμε τον κόσμο να εισφέρει κι εκείνος, να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε το κόστος του Παναθηναϊκού στη σημερινή πραγματικότητα και στα έσοδα που θα υπάρχουν και παράλληλα να ξεπληρώνουμε σιγά σιγά τα χρέη του παρελθόντος».

-Η φετινή σεζόν δεν έχει πάει καλά. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός και σε υψηλότερο επίπεδο ο Παναθηναϊκός...

«Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα, με τις δυνατότητες που έχουμε φυσικά οι οποίες είναι περιορισμένες. Βρίσκουμε νέα παιδιά, μαθαίνουμε απ' τα λάθη μας. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να στελεχωθούμε πολύ καλά στις θέσεις του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. Να υπάρχουν στελέχη υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου, ηθικά στελέχη κι αυτό είναι βασικό. Για να φτιάξουμε μια δυνατή και καλή ομάδα. Θεωρώ πως όταν ένα πράγμα είναι καλό και βασίζεται σε αρχές, είναι πολύ πιο δυνατό απ' το πλούσιο και το κακό, το κακομαθημένο και το διεφθαρμένο. Ένας υγιής, ηθικός Παναθηναϊκός, θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικός και μαχητικός».

Χαλαρώνουν τώρα που μπορούν

24/03/2013
 Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν την Κυριακή (24/3) οι παίκτες του ΟΦΗ, αφού ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, τους έδωσε ρεπό.

Χαλαρώνουν τώρα που μπορούν
Ρεπό στους παίκτες του έδωσε την Κυριακή (24/3) ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, προκειμένου να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους, πριν την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το καλό για τον Πετράκη είναι πως στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρούταν από θλάση.

O βραχύσωμος επιθετικός ήδη έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων δείχνοντας στον 53χρονο τεχνικό πως μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον.

«Κλωτσάνε» Κουίνσι και Μπουμσόνγκ

24/03/2013
 Οι διακανονισμοί του Αλαφούζου με τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τα οφειλόμενα είναι σε καλό δρόμο, αλλά υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που… κλωτσάνε και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος!

«Κλωτσάνε» Κουίνσι και Μπουμσόνγκ
Δύο προβλήματα απέμειναν να λυθούν από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού αναφορικά με τους διακανονισμούς για τα οφειλόμενα στους πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτά των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Αμπέγε Κουίνσι. Αφού αμφότεροι, θέλουν άμεση καταβολή χρημάτων που τους χρωστάει το «τριφύλλι» πριν υπογράψουν τον επόμενο διακανονισμό.

Και το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι πως οι συγκεκριμένοι δυο είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι αλλά και πως η διοίκηση έχει έρθει σε ρήξη και παλιότερα μαζί τους και αυτό σημαίνει πως δεν είναι τόσο ελαστικοί όσο κάποιοι συνάδελφοί τους. Και η δυνατότητα να δοθούν αυτά τα χρήματα τώρα, δεν υπάρχει αφού το ταμείον είναι… μείον.

Από την άλλη, ο Αλαφούζος προσπαθεί διπλωματικά να εξηγήσει στους παίκτες πως έχει η κατάσταση αλλά προς το παρόν πέφτει πάνω σε τοίχο και ο χρόνος, πια, πιέζει επικίνδυνα μιας και έμεινε μόλις μία εβδομάδα για την κατάθεση του φακέλου αδειοδοτήσεων στην UEFA.

«Ύψιστη τιμή για εμένα η Εθνική»

24/03/2013
 Απόλυτα ικανοποιημένος για την κλήση του στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το ματς με τη Βοσνία, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης ο Γιούρι Λοντίγκιν.

«Ύψιστη τιμή για εμένα η Εθνική»
Ύψιστη τιμή αποτελεί για τον Γιούρι Λοντίγκιν η κλήση του στην Εθνική ομάδα, όπως υπογράμμισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης.

Παράλληλα, ο 24χρονος τερματοφύλακας διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από κάποιον άλλο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν:

Για την κλήση του στην Εθνική:
«Η κλήση στην Εθνική Ανδρών είναι ύψιστη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή. Το γεγονός ότι με κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος με κάνει πολύ χαρούμενο και ταυτόχρονα με γεμίζει κι ευθύνες. Μπορεί να ανάμενα μια κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όμως σίγουρα δεν την περίμενα σ’ αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο. Ξαφνιάστηκα. Φυσικά και δεν με πείραξε το γεγονός αυτό και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί με παίκτες αυτού του επιπέδου».

Για το αν το περίμενε, μετά από 20 ματς με την Ξάνθη να κληθεί:

«Δεν νομίζω πως ο αριθμός των συμμετοχών είναι το «κλειδί» για την «πόρτα» της Εθνικής όσο η συνέχεια και η διάρκεια στις εμφανίσεις. Προσπάθησα να έχω μία σταθερά καλή πορεία και μία συνέχεια θετικών εμφανίσεων κι από εκεί και πέρα ήρθε και η διάκριση. Φυσικά, ρόλο σ’ αυτό έπαιξε και η καλή πορεία της SKODA ΞΑΝΘΗ στον δεύτερο γύρο».

Για την ήττα της «γαλανόλευκης» με σκορ 3-1 από τη Βοσνία:

«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα όμως έχουμε ακόμη μπροστά μας πολλά παιχνίδια που μπορούμε καταρχήν να διατηρήσουμε την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και να εκμεταλλευτούμε κάθε στραβοπάτημα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης που έγινε το φαβορί για την πρωτιά».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Ξάνθης:

«Πλέον μπορούμε να παίξουμε πολύ πιο ελεύθερα, με “καθαρό” μυαλό και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι το τέλος και να ξεφύγουμε από τις χαμηλές κατατάξεις στην τελική βαθμολογία των περασμένων ετών».

Για την νίκη κόντρα στον Πανθρακικό και για τους φιλάθλους της Ξάνθης:

«Ήταν κάτι πολύ ωραίο. Ο κόσμος βρέθηκε κοντά μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι και συμπαραστάθηκε με όλη την ψυχή του. Μας έδωσε παραπάνω ώθηση κι εμείς πετύχαμε τη νίκη. Οι εικόνες μετά την λήξη με τους πανηγυρισμούς μας ήταν ότι καλύτερο. Τους περιμένουμε και στην συνέχεια δίπλα μας και μακάρι κάθε παιχνίδι να έχει αυτόν τον όμορφο επίλογο».

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να προλάβουν οι ακρίτες τα πλέι οφ:

«Όπως ανέφερα και πριν η Ξάνθη δεν θα έχει άγχος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο στα επόμενα ματς κι από εκεί και πέρα αν μας δοθεί η ευκαιρία να μπούμε στην 5άδα δεν θα την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη».

Για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και παράλληλα αυτό που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δεν γίνεται μόνο με τις εκτός έδρας επιτυχίες να πετύχεις κάτι καλό. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς και την έδρα μας και να βάλουμε τέλος στο σερί των τελευταίων αγωνιστικών στο “σπίτι” μας».

Για το τι σκέφτεται πριν από κάθε ευκαιρία των επιθετικών:

«Περισσότερο ρόλο παίζει η αντίληψη της φάσης, η σκέψη της στιγμής ώστε να προβλέψεις και να προσπαθήσεις να αντιδράσεις σωστά για να σώσεις την εστία σου».

Για το γεγονός πως δεν είχε δεχτεί ούτε ένα τέρμα για 11 ματς:

«Πρόκειται για συνολική δουλειά, δεν είναι μόνο προσωπική. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν σώσει την εστία οι αμυντικοί, γι’ αυτό άλλωστε είμαστε ομάδα. Ο ένας προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του άλλου».

Για τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία εμπλέκεται το όνομά του:

«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Κοιτάζω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική και για την προκριματική φάση και από εκεί και πέρα όταν επιστρέψω θα συγκεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου με την Ξάνθη».

Διαψεύδει ο Κλάους!

24/03/2013
 Ούτε Instagram. Ούτε Παπαδόπουλος. Έτσι υποστηρίζει ο Στέφανος Αθανασιάδης, που διέψευσε την ύπαρξη λογαριασμού στο συγκεκριμένο social media και την ανάρτηση με τον... ηγέτη της Χούντας.

Διαψεύδει ο Κλάους!
Ο Στέφανος Αθανασιάδης διέψευσε οποιαδήποτε σχέση με το λογαριασμό στο Instagram, που τον εμφάνιζε να έχει δημοσιεύσει φωτογραφία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο («που είσαι ρε… Παπαδόπουλε») με σχόλιο «τρομερός».

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι δεν του ανήκει, απαντώντας σχετικά μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

«Μια ενημέρωση σε όλους ότι το Instagram δεν είναι δικό μου για όσα έγιναν δεν έχω καμία σχέση! Ευχαριστώ!», η ανάρτησή του...

Επιστρέφει ο Κατίδης

24/03/2013
 Κανονικά παρών στην ΕΠΟ θα είναι την Πέμπτη ο Γιώργος Κατίδης. Ο νεαρός επιστρέφει μέσα στην εβδομάδα από την Ιταλία και ετοιμάζεται για την απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Επιστρέφει ο Κατίδης
Την απολογία του στην ΑΕΚ -για τον περιβόητο πανηγυρισμό του στο παιχνίδι με τη Βέροια- ο Γιώργος Κατίδης την έκανε γραπτώς.

Κι αυτό διότι είχε αναχωρήσει ήδη για την ιδιαίτερη πατρίδα του για ν’ αποφορτιστεί και να ηρεμήσει. Σε αυτή προς την ΕΠΟ ωστόσο, μετά την τιμωρία του ισόβιου αποκλεισμού από τις εθνικές ομάδες που του επιβλήθηκε, ο 20χρονος παίκτης θα είναι κανονικά παρών.

Αφού επιστρέψει λοιπόν την Τετάρτη από την Ιταλία (όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, φιλοξενούμενος αγαπημένων του προσώπων) ο Κατίδης θα παρουσιαστεί την Πέμπτη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Εκεί όπου θα βρίσκεται και η ΑΕΚ (με τη σιγουριά ότι δεν πρόκειται να της επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή) και όπου ο ίδιος θα προσπαθήσει να εξηγήσει την υπερασπιστική του θέση ότι ο πανηγυρισμός οφειλόταν σε άγνοια και την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσει όσα επακολούθησαν.

Τσούπρος αντί Κουτρουμπή στη Λιβαδειά;

25/03/2013
 Ο Έβαλντ Λίνεν σκέφτεται ν’ αφήσει τον Γιώργο Κουτρουμπή εκτός του αγώνα με τον Λεβαδειακό, μιας και ο παίκτης βρίσκεται στο όριο των καρτών (6)

Τσούπρος αντί Κουτρουμπή στη Λιβαδειά;
Ο Γερμανός τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ρίξει στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, τον Κουτρουμπή μιας και βρίσκεται στο όριο των καρτών και αν πάρει άλλη μία, θα τον χάσει για δύο παιχνίδια. Ο Λίνεν μετά από συνεχείς συζητήσεις με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, «πονοκεφαλιάζει» για το αν θα ήταν προτιμότερο να τον έχει στη διάθεση του στα επόμενα ματς, από το να τον ρίξει στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Κώστας Τσούπρος θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση. Σίγουρα πάντως ο Λίνεν δεν έχει καταλήξει ακόμα και θα αποφασίσει μέσα στην διάρκεια της εβδομάδας γι’ αυτή την επιλογή.

Ενίσχυση σε τιμή ευκαιρίας

25/03/2013
 Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει καλοκαιριού. Προτεραιότητα η απόκτηση στόπερ και χαφ, για τους οποίους ήδη κάνει επαφές ο Ούγκο Βαρέλα.

Ενίσχυση σε τιμή ευκαιρίας
Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει με πολύ «σφιχτό» μπάτζετ να ενισχύσει το ρόστερ του εν όψει της επόμενης σεζόν. Επειδή, δε, ως επί το πλείστον αναζητεί παίκτες που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν, είναι ανάγκη να κινηθεί γρήγορα για να τους «κλείσει» από τώρα. Άλλωστε οι ευκαιρίες στην αγορά είναι λίγες και λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης όλοι θα σπεύσουν πάνω τους. Ο Ούγκο Βαρέλα έχει αναλάβει να «χτενίσει» την αγορά, κυρίως την πορτογαλική που γνωρίζει καλά. Άλλωστε είναι άγνωστο ποιος θα είναι ο προπονητής την επόμενη σεζόν και δεδομένα αυτός δεν θα είναι ο Φάμπρι αν ο Παναθηναϊκός δεν μπει στα play offs.

Οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί αφορούν την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και τα χαφ. Στα στόπερ οι λύσεις είναι ήδη πολύ περιορισμένες, με τον ακριβό Μπουμσόνγκ (που αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι αν κι έχει συμβόλαιο ως το 2014), τους Πίντο και Βελάσκες που δεν έχουν πείσει, αλλά και τον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο. Ήδη έχουν γίνει επαφές για τον Στίβεν Βιτόρια της Εστορίλ, ενώ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στη λίστα.

Στα χαφ οι «πράσινοι» αναζητούν έναν παίκτη με ηγετικά προσόντα, που θα μπορεί να κατευθύνει όλη τη μεσαία γραμμή από τον άξονα. Η παραμονή του Βιτόλο είναι εξαιρετικά αμφίβολη λόγω του υψηλού του κασέ, ενώ ήδη υπάρχουν αρκετά κενά καθώς ο Καζιγιάμα δεν έχει πείσει και θα αποχωρήσει. Η περίπτωση του Ούγκο Βιάνα, που μένει ελεύθερος από την Μπράγκα, έχει εξεταστεί αλλά έχει υψηλό συμβόλαιο και αρκετούς μνηστήρες.

Ασφαλώς δεν είναι μόνο αυτές οι ανάγκες του Παναθηναϊκού. Πιθανότατα θα χρειαστεί να αποκτηθούν περισσότεροι από ένας παίκτης σε άμυνα και κέντρο, ενώ το ίδιο ισχύει και για την επίθεση. Ο Τοτσέ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο αλλά είναι άγνωστο αν θα μείνει για οικονομικούς λόγους, ενώ πρόθεση της διοίκησης είναι να στηριχτεί πάνω στον Φιγκερόα. Όσο για το τέρμα, εκεί μάλλον δεν θα χρειαστεί ενίσχυση. Ακόμη κι αν πωληθεί ένας εκ των Καρνέζη ή Καπίνο, θα παραμείνει ο άλλος για βασικός, ενώ είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει ο Κοτσόλης και υπάρχει η λύση με προοπτική του 20χρονου Ταμπάκη.

Παυλής: «ΑΕΚάρα στα δύσκολα»

25/03/2013
 Ο Μιχάλης Παυλής ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στα 21α γενέθλια του κλαμπ της Original στην Ορεστιάδα και έδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη του για την ΑΕΚ.

Παυλής: «ΑΕΚάρα στα δύσκολα»
Για την αγάπη του Μιχάλη Παυλή για την ΑΕΚ δεν αμφιβάλλει κανείς. Πώς άλλωστε θα μπορούσε, από τη στιγμή που την έβαλε ακόμη και πάνω από την ίδια του την υγεία και αψηφώντας ένα σοβαρό πρόβλημα συνεχίζει να την ενισχύει στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της;

Είναι λογικό, λοιπόν, ο 23χρονος επιθετικός να είναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Για το λόγο αυτό τιμήθηκε από την Original Ορεστιάδας στα χθεσινά 21α γενέθλια του συνδέσμου. Και ο ίδιος τους ευχαρίστησε που συμπαραστέκονται στην ομάδα τώρα που πραγματικά τους έχει ανάγκη, στα δύσκολα…

«Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Νοιώθω ένας από εσάς και από μέσα μου φωνάζω ΑΕΚάρα! Χαίρομαι για τη νέα γενιά ΑΕΚτζήδων, που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές παραμένουν δίπλα στην ΑΕΚ, πραγματικά 1.000 χιλιόμετρα μακριά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ για την πρόσκληση», είπε από μικροφώνου ο Παυλής που γνώρισε την αποθέωση και δεν χάλασε κανένα χατίρι για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Οι διαψεύσεις του Κλάους

25/03/2013
 Μετά τη διάψευση του Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη για τη φωτογραφία του δικτάτορα Παπαδόπουλου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε κι αυτή περί επαφών για επέκταση από τον ΠΑΟΚ.

Οι διαψεύσεις του Κλάους
Πριν καταλαγιάσει η καταιγίδα των εξελίξεων με τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, ένα άλλο ζήτημα ήρθε να φέρει αναστάτωση, έστω και προσωρινά. Μία φωτογραφία που εμφανίστηκε στο instagram, σελίδα για το «ανέβασμα» φωτογραφιών στο Internet, και παρουσίαζε τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, αποδόθηκε στον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο ίδιος άμεσα διέψευσε πως ο λογαριασμός ανήκε στον ίδιο και το θέμα δεν πήρε διαστάσεις… Κατίδη.

Δεν ήταν, ωστόσο, αυτή η μοναδική διάψευση που αφορά τον Κλάους. Κόντρα στη φημολογία των τελευταίων ημερών περί πρόθεσης του Ιβάν Σαββίδη να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και δημοσιεύματα πως έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για κάτι τέτοιο, το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή το διαψεύδει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία κρούση της διοίκησης στον 24χρονο άσο και φαίνεται πως δεν υπάρχει βιασύνη. Άλλωστε ο Αθανασιάδης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου