ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Βασικοί Φέισα, Τζεμπούρ και Κάρολ

Βασικοί Φέισα, Τζεμπούρ και Κάρολ

Στο αρχικό σχήμα της Σερβίας βρέθηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα στη νίκη με σκορ 2-0 επί της Σκωτίας, έχοντας μάλιστα καθοριστική συμμετοχή στο πρώτο γκολ της ομάδας του. Βασικός και ο Τζεμπούρ για την Αλγερία στη νίκη επί του Μπενίν με 3-1, όπως και ο Ρόι Κάρολ στην εντός έδρας ήττα της Β. Ιρλανδίας από το Ισραήλ.
Φανέλα βασικού έδωσε ο Σίνισα Μιχάηλοβιτς στον Λιούμπομιρ Φέισα, στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Σκωτία στο Νόβισαντ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Ο 25χρονος μέσος έβγαλε ασπροπρόσωπο τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Πλάβι, καθώς με το σκορ 0-0 από το πρώτο ημίχρονο, είχε καθοριστική συμμετοχή στο 1-0 της Σερβίας δια ποδός Ντζούρισιτς.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα στο 59ο λεπτό και σε πάσα από αριστερά ο Φέισα βρέθηκε σε θέση φορ, επιχείρησε την προβολή και η μπάλα μετά από κόντρα σε αντίπαλο έφτασε στον σκόρερ, που ουσιαστικά πλάσαρε με το δεξί σε ανυπεράσπιστη εστία.

Οι Σέρβοι έξι λεπτά αργότερα έφτασαν στο 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ, με τον Τζούρισιτς να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του. Ο Φέισα αντικαταστάθηκε στο 85' από τον Πέτροβιτς.

Στο βασικό σχήμα της Αλγερίας αγωνίστηκε και ο Ράφικ Τζεμπούρ, συμβάλλοντας στη νίκη της Εθνικής του επί της αντίστοιχης του Μπενίν με σκορ 3-1, καθώς από δικό του τακουνάκι προήλθε το 2-1. Ο "τρομοκράτης" αντικαταστάθηκε στο 76' από τον Σλιμανί. Σκόρερ για τους Αλγερινούς οι Φεγκουλί (10'), Ταϊντέρ (60') και Σλιμανί (90+2'), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ζεστέντ (27').

Φανέλα βασικού πήρε από τον Μάικλ Ο' Νιλ και ο Ρόι Κάρολ στην εντός έδρας ήττα της Βορείου Ιρλανδίας από το Ισραήλ. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, ωστόσο στην επανάληψη ο Ρεφαέλοβ πέρασε σαν αλλαγή στο ματς στο 69' και οκτώ λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ (0-1) για τους φιλοξενούμενους. Από ασίστ του Σέχτερ, ο Μπεν Μπασάτ διπλασίασε τα τέρματα του Ισραήλ στο 84' για το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σερβία - Σκωτία 2-0

Σερβία (Σίνισα Μιχάηλοβιτς): Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Σούμποτιτς, Νάστασιτς, Τόμοβιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Φέισα (85' Πέτροβιτς), Τάντιτς (69' Τζόρτζεβιτς), Μπάστα, Τόσιτς (90+2' Στεφάνοβιτς), Τζούρισιτς.

Σκωτία (Γκόρντον Στράχαν): Μάρσαλ, Χάτον, Κάλντγουελ, Χάνλεϊ, Γουίτακερ, Μπρίντκατ, Μακ Άρθουρ (46' Άνταμ), Μαλόνεϊ (80' Μπερκ), Νέισμιθ, Μπόιντ, Ρόουντς (80' Μίλερ).

Αλγερία - Μπενίν 3-1

Αλγερία (Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς): Μ' Μπολί, Μπελκαλέμ, Γκουλάμ. Μεντζανί, Μοστεφά, Μπραχιμί (71' Κουντρί), Φεγκουλί, Γκεντιουρά, Ταϊντέρ, Τζεμπούρ (76' Σλιμανί), Σουντανί (90+1' Τζαμπού).

Μπενίν (Μανουέλ Αμορός): Φαρνογιέ, Μενεσού, Ιμορού, Αντεοτί, Ζουνιόρ, Ογκουνμπιγί, Κοκού, Μποκό (87' Μπεμενού), Μαϊγκά (70' Ομοτογιόσι), Ζεστέντ, Μπαμπατουντέ.

Βόρειος Ιρλανδία - Ισραήλ 0-2

Βόρειος Ιρλανδία (Μάικλ Ο' Νιλ): Κάρολ, Χιούζ, Μακ Όλεϊ, Έβανς, Φέργκιουσον (73' Μαγκίνις), Λάφερτι, Ντέιβις, Μπράντ, Κλίνγκαν (79' Μακ Κόρτ), Μακ Γκιν, Πάτερσον (83' Χίλι).

Ισραήλ (Ε. Γκούντμαν): Αουάτ, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Γκέρσον, Σπούνγκιν, Νάτκχο, Γεϊνί, Ράντι (60' Ζάχαβι), Μέλικσον (69' Ρεφαέλοβ), Σέχτερ (86' Μπεναγιούν), Μπεν Μπασάτ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου