ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Στα υπόψιν ο Τζαβέλλας

Στα υπόψιν ο Τζαβέλλας

Ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψιν την περίπτωση του Τζαβέλλα για την θέση του αριστερού μπακ, ώστε να έχει έναν ακόμη παίκτη εκεί συν τον Χολέμπας. Έχει συμβόλαιο με την Μονακό έως το 2014 ο παίκτης.
Την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα εξετάζουν στον Ολυμπιακό, καθώς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ψάχνουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για το πόστο του αριστερού μπακ, ώστε να έχουν δύο παίκτες στην συγκεκριμένη θέση, συν βέβαια τον (βασικό) Χοσέ Χολέμπας.
Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως στο συγκεκριμένο πόστο φέτος οι Πειραιώτες έβγαλαν την σεζόν κυρίως με τον Ελληνογερμανό ποδοσφαιριστή, καθώς δεν αποκτήθηκε αντικαταστάτης του Ιβάν Μαρκάνο, ενώ όποτε χρειάστηκε χρησιμοποιήθηκε στην θέση του αριστερού μπακ ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Είναι δεδομένη η διάθεση της διοίκησης να ελληνοποιήσει το ρόστερ του Ολυμπιακού και να κοιτάξει την ενίσχυση της ομάδας με καλούς γηγενείς ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος από το 2012 αγωνίζεται στην ομάδα της Μονακό. Ο 26χρονος (26/11/1987) διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Άιντραχτ, Πανιώνιο και Κέρκυρα, έχει συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα έως το 2014.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή όμως αναφέρει πως ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα μας για λογαριασμό μίας μεγάλης ομάδας και φυσικά για τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους και η περίπτωση του εξετάζεται για μεταγραφή το καλοκαίρι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου