ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

"Έξυπνη βόμβα" με Τζόναθαν

"Έξυπνη βόμβα" με Τζόναθαν

Ο Ολυμπιακός εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Τζόναθαν Ντος Σάντος της Μπαρτσελόνα. Η πρόταση που σκέφτονται να καταθέσουν οι ερυθρόλευκοι για τον άσο των "μπλαουγκράνα", έχοντας και το "πράσινο φως" από τον Μίτσελ.
Ο Τζόναθαν Ντος Σάντος είναι αδερφός του γνωστού άσου της Μαγιόρκα, Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Τα δυο αδέρφια βρέθηκαν μαζί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, με τον μεγαλύτερο (Τζιοβάνι) να μην έχει την εξέλιξη που περίμεναν λόγω του ιδιότροπου χαρακτήρα του.
Ο μικρότερος εξακολουθεί να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β', έχει ελάχιστες συμμετοχές στην πρώτη ομάδα (και αυτές κυρίως στο Κύπελλο) και βαδίζοντας στα 23 του χρόνια, ψάχνει έναν σύλλογο στον οποίο θα πρωταγωνιστεί.

Ο 23χρονος Μεξικανός κεντρικός μέσος κοστολογείται αυτή τη στιγμή περίπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ και στον Ολυμπιακό προσανατολίζονται στο να ζητήσουν τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς σε αυτά τα χρήματα. Ο Τζόναθαν δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να φορέσει τα ερυθρόλευκα καθώς θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League αλλά και να πάρει πολλά ματς στα πόδια του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, όπου ο Μεξικανός διεθνής άσος θέλει να δώσει το παρών με την Εθνική του ομάδα.

Στο Λιμάνο θεωρούν την περίπτωση του Τζόναθαν Ντος Σάντος πολύ ενδιαφέρουσα καθώς συνδυάζει ιδανικές προϋποθέσεις. Παικτική ποιότητα, καλή ηλικία, κόστος μέσα σε λογικά όρια και μεταπωλητική αξία. Βέβαια εννοείται πως ο Μίτσελ έχει πολύ θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και έχει δώσει το "πράσινο φως" για την απόκτηση του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου