ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τα «κλειδιά» στον Μίτσελ


Τα «κλειδιά» στον Μίτσελ

28/03/2013
 Τον πρώτο λόγο σε ό,τι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού θα έχει ο Μίτσελ, δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκης. Ποιους βλέπει και ποιους θέλει ο Ισπανός.

Τα «κλειδιά» στον Μίτσελ
Μεταγραφές στον Ολυμπιακό θα γίνουν όπως και να έχει. Όπως είπε άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα πραγματοποιηθεί κάθε επιθυμία του Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη σημειώσει στο μπλοκάκι του ονόματα είτε που θέλει διακαώς να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» είτε τα παρακολουθεί.

Ο Τζόναθαν Ντος Σάντος είναι από τους παίκτες που επιθυμεί εδώ και καιρό ο Μίτσελ. Τον ήθελε και πέρυσι όταν ήταν στο τιμόνι της Σεβίλλης αλλά τότε το deal δεν έγινε. Τώρα όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα και ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθειμένος να «παλέψει» για να αποκτήσει τον Μεξικανό μέσο.

Μετά τον Τζόναθαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι υπό έλεγχο. Για παράδειγμα στην θέση του τερματοφύλακα, το «ερυθρόλευκο» σκάουτινγκ έχει εντοπίσει τον Ταταρουσάνου, ο οποίος γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μίτσελ δεν «καίγεται» τόσο πολύ για να «κλείσει» γκολκίπερ από τώρα ενώ πάντα υπάρχουν οι άκρες του ίδιου στην Ισπανία για να βρει αυτό που χρειάζεται ή στην τελική να τσεκάρει την υπόθεση Λοντίγκιν.

Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του Μίτσελ και αν τελικά επέλθει συνεργασία με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν πάρει το «οκ» των Μαδριλένων τότε οι υποψήφιοι που μπορεί να έρθουν στον Ολυμπιακό από την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ είναι οι Μπόρχα Γκαρθία και Μοσκέρα. Ο πρώτος είναι ακραίος και ο δεύτερος κεντρικός μέσος.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν παίκτες, ο Μίτσελ βλέπει ό,τι κινείται και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν οι κινήσεις.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου