ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Κατασκοπεία» στο Φάληρο

«Κατασκοπεία» στο Φάληρο

30/03/2013
 Την επιθετική της γραμμή θέλει να ενισχύσει η Μαρσέιγ, η οποία θα στείλει σκάουτερ να δει από κοντά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και να «τσεκάρει» Τζεμπούρ και Μήτρογλου. Ποιες άλλες ομάδες θα είναι στο Φάληρο.

«Κατασκοπεία» στο Φάληρο
Την ευκαιρία να «τσεκάρουν» ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα εκμεταλλευτούν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για παίκτες των Πειραιωτών.

Πρόκειται για ένα δυνατό ματς, με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τους υπόλοιπους αγώνες της Σούπερ Λίγκας που έχουν δώσει μέχρι σήμερα οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωρίζουν ότι στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι σκάουτερ τριών ομάδων: της Μαρσέιγ, της Νανσί και της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Οι Μασσαλοί ψάχνονται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους. Για αυτό το ενδιαφέρον τους θα είναι στραμμένο στον Ραφίκ Τζεμπούρ και τον Κώστα Μήτρογλου, αν και ο Μίτσελ επιλέγει συνήθως έναν από τους δύο για την επίθεση και συνήθως αυτός είναι ο Αλγερινός.

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η Μαρσέιγ εξετάζει και την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν, πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.

Από την πλευρά της, η Νανσί δύσκολα μπορεί να «χτυπήσει» κάποιον παίκτη και το γεγονός ότι στέλνει τον διευθυντή ακαδημιών ίσως έχει να κάνει με κάποιον παίκτη από τη δεύτερη ομάδα. Ίσως να παρακολουθήσει τον αγώνα των ομάδων Κ-20 των δύο συλλόγων.

Σε ό,τι αφορά τη Φορτούνα, κοιτάζει περισσότερο παίκτες του ΠΑΟΚ, έχοντας ήδη πάρει τον Μαλεζά.

Στο Φάληρο ενδέχεται να βρεθούν «κατάσκοποι» και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Φούλαμ, της Ουντινέζε και της Λιλ, αν και επίσημα δεν έχουν ενημερώσει τον Ολυμπιακό για την παρουσία τους.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου