ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δηλωσεις Ντανστον-Ντεμπούτο Χριστοδούλου

Δηλωσεις Ντανστον-Ντεμπουτο Χριστοδουλου 

26/01/2014

Ντάνστον: «Έτσι και στη συνέχεια»

Την άποψη πως αν ο Ολυμπιακός εφαρμόσει το αγωνιστικό πλάνο του παιχνιδιού με τη Λαμποράλ Κούτσα και στη συνέχεια, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, εξέφρασε ο Μπράιαντ Ντάνστον, μιλώντας στην Sportday.

Ντάνστον: «Έτσι και στη συνέχεια»
O Ολυμπιακός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό και ο Μπράιαντ Ντάνστον, εξήγησε μιλώντας αποκλειστικά στην SportDay τα αίτια της νίκης, δίνοντας παράλληλα σύνθημα ανάλογης συνέχειας. Διαβάστε επίσης τι δήλωσε για την προσωπική του απόδοση, την επιστροφή του Μπρεντ Πέτγουεϊ, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξη του Μπράιαντ Ντάνστον, στην Sportday για:

-τη νίκη κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα:


«Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που μας αρέσει και θέλουμε να εφαρμόζουμε στο γήπεδο. Τον τελευταίο μήνα φάνηκε πως δεν ήμασταν καλά. Παίζαμε αργά στην επίθεση και ακόμα και όταν η άμυνά μας ήταν καλή, δεν καταφέρναμε τίποτα.
Στη Βιτόρια πήραμε το 100% από την άμυνα, μαζέψαμε τα ριμπάουντ και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να φέρουμε τον αγώνα εκεί που θέλαμε».

-την καλή απόδοσή του στη Βιτόρια:

«Όπως όλοι οι παίκτες μέσα σε μία τόσο δύσκολη σεζόν, έτσι και εγώ θα έχω τις καλές και τις κακές μου βραδιές. Σημασία έχει να νικάει η ομάδα για να φτάσει στον στόχο της».

-την επιστροφή του Πέτγουεϊ:

«Είναι υπέροχο που γύρισε και είναι υγιής. Αγωνιστικά, νομίζω ότι είναι φανερό πόσο μας έλειψε. Βοηθάει με την ενέργεια και την αθλητικότητά του στα ριμπάουντ, καλύπτει χώρους στην άμυνα και κυρίως είναι ό,τι χρειαζόμαστε για τη γρήγορη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Μας κάνει συνολικά καλύτερους».

-τη συνέχεια του Top 16:

«Στη φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε ξεχωριστά σε κάθε παιχνίδι. Εχουμε μία ήττα στην έδρα μας και καλό θα ήταν να μη χάσουμε άλλο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Κατά μία έννοια ο στόχος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι να φτάσουμε στο 5-2, νικώντας και τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, κάτι που δεν έχουμε κάνει φέτος. Θα είναι πρόκληση».
 

Ντεμπούτο Χριστοδούλου με Ολυμπιακό

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού θα κάνει, εκτός απροόπτου, στο αυριανό (27/1) παιχνίδι με τον Ηλυσιακό για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ο Ανδρέας Χριστοδούλου.
Ντεμπούτο Χριστοδούλου με Ολυμπιακό


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει αποφασίσει να τον συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην δωδεκάδα επίσημου αγώνα –είχε συμμετάσχει στα φιλικά προετοιμασία- στο αυριανό ματς με τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική, με στόχο να ξεκουράσει κάποιον από τους βασικούς (π.χ. Σπανούλης) και να τον ανταμείψει για τις προσπάθειές του στις προπονήσεις.

Εκτός από τον Χριστοδούλου, χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο νεοαποκτηθείς, Τζαμάριο Μουν. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν στη δωδεκάδα του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν αγωνίστηκε, κάτι που θα γίνει κόντρα στον Ηλυσιακό, ώστε να μπει σιγά-σιγά σε ρυθμούς παιχνιδιών.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου