ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το ισπανικό "TVE" στου Ρέντη

Το ισπανικό "TVE" στου Ρέντη

29/01/2014


Ειτε το παραδεχονται καποιοι ειτε οχι , ο Θρυλος πλεον εχει μπει για τα καλα στο στοχαστρο των Διεθνων media  γιατι πολυ απλα...πουλαει οπως πουλανε ολοι οι μεγαλοι Ευρωπαικοι συλογοι.
Ειτε απο τις εμφανισεις του και τις συνεχεις κατακτησεις τιτλων στην Ελλαδα ειτε απο την συνεχομενη παρουσια του στις Ευρωπαικες διοργανωσεις ακομα και απο την διαφημιση που εχουν κανει κατα καιρους οι μεγαλοι ποδοσφαιριστες που εχουν περασει απο τον Ολυμπιακο , οπου μιλουν με τα καλυτερα λογια για την ομαδα , την διοικηση τον αμιμητο λαο του Θρυλου αλλα και την συνεχομενη και αδιακοπη προσπαθεια να βρεθει ακομη υψηλοτερα , εχουν κινησει το ενδιαφερον ολων το μεγαλων media και καθε τοσο εχουμε και συχνοτερες επισκεψεις τους στις ερυθρολευκες εγκαταστασεις.


Παρουσία συνεργείου του ισπανικού τηλεοπτικού δικτύου, «TVE» , πραγματοποιήθηκε η τελευταία, πριν το ματς της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, προπόνηση του Ολυμπιακού, στο Ρέντη.
Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν κυρίως με τους συμπατριώτες τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου και φυσικά με τον Μίτσελ, του οποίου το όνομα έχει μεγάλο «βάρος» στο ποδοσφαιρικό… χρηματιστήριο της ιβηρικής χερσονήσου.
Εκτός των Ρομπέρτο, Μιγκέλ Τόρες και Νταβίντ Φουστέρ, οι Ισπανοί τράβηξαν αρκετά πλάνα των Αριέλ Ιμπαγάσα, Χαβιέρ Σαβιόλα και Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ σε ό,τι αφορά στους Έλληνες, στο… στόχαστρό τους βρέθηκαν οι Κώστας Μήτρογλου και Αβραάμ Παπαδόπουλος.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου