ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ναυμαχία στον Λαιμό

Ναυμαχία στον Λαιμό

Η Βουλιαγμένη φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (1/2, 14:30, OTE Sport 5) στο ντέρμπι της 6ης ημέρας του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Ένα σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει η 6η ημέρα του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών του Πόλο. Η Βουλιαγμένη "φιλοξενεί' το Σάββατο (1/2, 14:30, OTE Sport 5) τον Ολυμπιακό στο Κολυμβητήριο του Λαιμού σε μια πρόβα εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων και των δυο ομάδων.
Ο Ολυμπιακός μαζί με την Βουλιαγμένη μετρούν από 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση και η "ναυμαχία" τους θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για βαθμολογικούς αλλά και για λόγους πρεστίζ.

Η αρχηγός της ομάδας μας Φιλλιώ Μανωλιουδάκη ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (σχίσιμο κάτω από το μάτι) και θα είναι κανονικά όπως και οι υπόλοιπες αθλήτριες στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη. Η διεθνής περιφερειακός μιλώντας για τον αγώνα του Σαββάτου τόνισε:

"Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και δυνατό και για τις δυο ομάδες. Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τον νικητή. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για να το πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι σ' όλη την διάρκεια του γιατί η Βουλιαγμένη έχει έμπειρες παίκτριες και θα εκμεταλλευτούν τα λάθη μας".


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου