ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δεν έχει βρεθεί λύση με την μετάδοση του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην ομογένεια

Δεν έχει βρεθεί λύση με την μετάδοση του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην ομογένεια

26/01/2014
 
 Αν και περάσαμε για τα καλά το πρώτο μισό της Σούπερ Λίγκας ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στα τηλεοπτικά δικαώματα των ομάδων που είχε η ΕΡΤ, για το ERT World στην ομογένεια.

«Θρίλερ» με μετάδοση του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην ομογένεια!Μέσα στα τηλεοπτικά δικαιώματα συμπεριλαμβάνονται και αυτά των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού και κατ' επέκταση βρίσκεται «στον αέρα» η μετάδοση (σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία) του ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίο θα γίνει την Κυριακή 2 Μαρτίου στο Καραϊσκάκης.

Οι προσπάθειες που έχουν γίνει απ' την εταιρία, η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα (των οκτώ ομάδων που είχε το ERT World), ώστε να δοθούν σε κάποιο κανάλι δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα και έτσι είναι εξαιρετικά πιθανό το ντέρμπι «αιωνίων» να «πάει» αυτόνομα σε κάποιο κανάλι, κάτι που είχε γίνει με το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που είχε δείξει ο ΑΝΤΕΝΝΑ Satellite.

Όπως, επίσης, το δορυφορικό του ΑΝΤΕΝΝΑ μετέδωσε και τον αγώνα της Λεωφόρου στον α' γύρο. Και θα γράφαμε ότι είναι το φαβορί, για να δείξει και το παιχνίδι του β' γύρου. Είναι κάτι, πάντως, που λογικά δεν θα ξεκαθαρίσει πριν μπούμε στην τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου