ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τρέχο και Βαλντές για Ολυμπιακό (videos)

Τρέχο και Βαλντές για Ολυμπιακό (videos)

Ο Ολυμπιακός κινείται άμεσα για τους αντικαταστάτες των Βλάντιμιρ Βάις και Κώστα Μήτρογλου, με τους Όσκαρ Τρέχο και Νέλσον Βαλντές να είναι οι εκλεκτοί της διοίκησης και του κόουτς Μίτσελ.
Το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σλοβάκου διεθνή εξτρέμ είναι δεδομένο, αυτό του Μήτρογλου είναι παραπάνω από μια ρεαλιστική πιθανότητα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια.
Οι Πειραιώτες λοιπόν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση δύο παικτών με σκοπό να καλύψουν τις τρύπες που δημιουργούνται στο ρόστερ της ομάδας και οι πληροφορίες θέλουν να έχουν εντοπιστεί ήδη οι στόχοι.
Όσκαρ Τρέχο και Νέλσον Βαλντές είναι οι εκλεκτοί της διοίκησης και του Μίτσελ Γκονθάλεθ για να αντικαταστήσουν τους Βλάντιμιρ Βάις και Κώστα Μήτρογλου.

Ο πρώτος είναι Αργεντίνος, 26 ετών και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις περιφερειακές θέσεις της επίθεσης. Έχει ιταλικό διαβατήριο, αγωνίζεται στην Τουλούζ και αποτελούσε διακαή πόθο του Μίτσελ το περασμένο καλοκαίρι, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν με την φανέλα της οποίας πρόλαβε να αγωνιστεί 75 φορές με απολογισμό 10 γκολ και 12 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στο γαλλικό πρωτάθλημα και με την φανέλα της Τουλούζ είχε 19 συμμετοχές και 2 τέρματα στο πρώτο μισό της σεζόν. Πρόκειται για ταχύτατο ποδοσφαιριστή, με πολύ καλή τεχνική, ικανό να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του αλλά και να τελειώσει φάσεις.
Οι περισσότερες παραστάσεις του προέρχονται από το ισπανικό πρωτάθλημα, όπου έχει αγωνιστεί και στις Έλτσε (35 συμ., 5 γκολ), Βαγιεκάνο (41 συμ., 10 γκολ), Μαγιόρκα (47 συμ, 4 γκολ).

  Όσον αφορά τον Νέλσον Βαλντές, πρόκειται για τον Παραγουανό επιθετικό με θητεία στις Βέρντερ Βρέμης (113 συμ., 30 γκολ - 14 ασίστ), Μπορούσια Ντόρτμουντ (126 συμ., 18 γκολ - 20 ασίστ), Χέρκουλες (25 συμ., 8 γκολ - 3 ασίτ), Ρουμπίν Καζάν (31 συμ., 7 γκολ), Βαλένθια (40 συμ., 9 γκολ) και με τελευταίο σύλλογο την Αλ Τζαζίρα.

Είναι 31 ετών, με πλούσια καριέρα και παραστάσεις από την Ισπανία και την Γερμανία, ενώ μετρά 50 εμφανίσεις και 10 τέρματα με την Εθνική Παραγουάης. Η κλασική του θέση είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού. Δυνατός, γρήγορος και με δεδομένη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Gol de Oscar Trejo (1-0) en el Sporting de... από kokoretsi




Nelson Valdez από kokoretsi


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου