ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Eυτυχως που φοβασαι μονο τον Θεο κυριε Δημαρχε (audio)

Eυτυχως που φοβασαι μονο τον Θεο κυριε Δημαρχε (audio)

31/01/2014

Γέλασαν και οι περαστικοί με τον Μιχαλολιάκο Πηρε τους αμπαλλους αντιδημαρχους του που δεν εχουν πατησει ποτε στο Γ.Καραισκακης και παρεα τον Γιωργο Σιγαλα  για να τον προστατεψει αραγε? ποιος ξερει? και πηγε μια μερα πριν το μνημοσυνο της Θυρας 7 και συνεχισε το πολιτικο του show μπροστα σε ενα ιερο μνημειο παιρνοντας και το θλιμενο του υφος (για οσους τον γνωριζουν απο κοντα ). 

Κατεθεσε στεφανι που σιγουρα θα εχει ηδη εξαφανιστει απο κει ηδη απο την Θυρα 7.Εκατσε και προσοχη και καλα να τιμησει τα νεκρα αδελφια μας που σιγουρα θα τριζουν τα κοκαλα τους απο αυτες τις αηδιες,εβγαλε και λογο στα στημενα media του με υφος συγκινημενο και χιλιων Καρδιναλιων και ολα καλα και ολα ωραια...

Ντροπιασες τους Μανιάτες και γενικότερα τους Πειραιώτες που τον ψήφισαν!  

 Βέβαια χθες έβγαινε στα ραδιόφωνα και μας έλεγε ότι φοβάται μόνο το Θεό και ότι βεβαίως θα βρεθεί στο αυριανό μνημόσυνο της Θύρας 7!Που να παει το κοτοπουλο?  Οι περαστικοι που περνουσαν απο κει που κατάλαβαν τι ακριβώς γινόταν...γέλαγαν με την ψυχη τους και του φωναζαν...Δημαρχε...πες αλευρι...η ΘΥΡΑ 7 σε γυρευει... Θυμίζουμε ότι ο ΒΑΖΕΛΟΣ Δήμαρχος Πειραιά, ήταν αυτός που πριν απο λίγο καιρό πήγε να παραπλανήσει τους Βετεράνους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και προκάλεσε την οργή τους την οποία εξέφρασαν και με ανακοίνωση, όπως και η Θύρα 7!

 Ψέμματα επισης έλεγε  ο Δήμαρχος του Πειραιά, κατι συνηθισμενο για αυτον....είπε ότι δεν έχει κανένα θέμα με τη Θύρα 7 και ότι συνεχίζεται η εκπομπή της Θύρας 7 στο Κανάλι 1, πράγμα το οποίο φυσικά δεν ισχύει!!!

Ξεφτυλιστικες τελειως κυριε Μιχαλολιακο.....και εσυ και τα αντιδημαρχακια σου. 

 

ALEX WEB RADIO/TV 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου