ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Mε Νέλσον Βαλντέζ και Μαρκάνο στην αποστολή

Mε Νέλσον Βαλντέζ και Μαρκάνο στην αποστολή

01/02/2014
 
Τους νεοαποκτηθέντες Νέλσον Βαλντέζ και τον Ιβάν Μαρκάνο συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Μίτσελ. Εκτός ο Φουστέρ λόγω ενοχλήσεων.

Νέοι in, Φουστέρ… out
Με… εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε τους νεοαποκτηθέντες Μαρκάνο και Βαλντέζ. Κι αν για τον πρώτο η απόφαση ήταν ευκολότερη μιας και ο Ισπανός αμυντικός γνωρίζει τα… κατατόπια λόγω της προηγούμενής του θητείας στους «ερυθρόλευκους», για τον Παραγουανό επιθετικό τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Χρειάστηκε, έστω και με τις μόλις δύο προπονήσεις του στον Πειραιά, να πείσει με την απόδοσή του τον προπονητή της ομάδας να τον συμπεριλάβει στους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το επικείμενο ματς. Βέβαια ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε 19 παίκτες που σημαίνει ότι λίγο πριν το ματς θα… κόψει έναν εξ αυτών.

Αντίθετα με τον Βαλντέζ, εκτός έμεινε ο Πέρεζ, όπως και ο τραυματίας Σιόβας. Εκτός έμεινε και ο Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα. Ο 32χρονος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις την Παρασκευή και έτσι οι Πειραιώτες δεν θέλησαν να το ρισκάρουν.

Συγκεκριμένα οι 19 παίκτες που διάλεξε ο Μίτσελ είναι οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς και Βαλντέζ.

Όσο για την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου; Ο προπονητής της ομάδας εστίασε στην τακτική, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και στις στημένες φάσεις. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με… οικογενειακό διπλό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου