ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ολυμπιακός-Μπαρτσελονέτα 9-8

Ολυμπιακός-Μπαρτσελονέτα 9-8

30/01/2014
 
 Την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 9-8 της Μπαρτσελονέτα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Τρία γκολ ο Γιώργος Ντόσκας.

Ήταν Ολυμπιακός!

Και στα προηγούμενα παιχνίδια έπαιξε καλά, σημείωσε εντυπωσιακά γκολ και έφθασε κοντά στη νίκη. Απέναντι στην Μπαρτσελονέτα όμως ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον παίκτη λιγότερο, είχε παίκτες που τα έδωσαν όλα και επιτέλους έσπασε το ρόδι πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λίγκ, επικρατώντας με 9-8 των Ισπανών στο «Παπαστράτειο».

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν άριστα διαβασμένοι στην τακτική και το ισχυρό προβάδισμα στις αρχές της δεύτερης περιόδου (5-1) ήταν απόρροια εξαιρετικής άμυνας, κυρίως στον παίκτη λιγότερο, αλλά και στην σωστή επιθετική συμπεριφορά.

Κάπου εκεί σημάδια προηγούμενων αγώνων έφεραν σύννεφα στον ουρανό του Πειραιά, όμως οι γηπεδούχοι με επικεφαλής τον Γιώργο Ντόσκα δεν επέτρεψαν τη βροχή να πέσει, παρότι η Μπαρτσελονέτα έφθασε τη διαφορά στο γκολ με τους Εσπανιόλ και Περόνε να δείχνουν την κλάση τους.

Η τελευταία περίοδος της αναμέτρησης δεν είχε πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό, αλλά τους Ισπανούς, οι οποίοι σημείωσαν τρία γκολ, έναντι ενός του αντιπάλου. Αλλά τι γκολ...

Σε παίκτη παραπάνω ο Φουντούλης γλίστρησε προς τα δεξιά, ο Κολόμβος ήρθε στην πλάτη του αμυντικού του συμπαίκτη του και υποδέχθηκε την έξοχη πάσα του, στο δεύτερο δοκάρι, σημειώνοντας το τελευταίο τέρμα των «ερυθρόλευκων».

Στην τελευταία επίθεση του αγώνα, οι Ισπανοί είχαν την κατοχή, έπαιξαν με παίκτη παραπάνω, όμως δεν άντεξαν την πίεση των παικτών του Θοδωρή Βλάχου, με τον Κυριάκο Ποντικέα να κάνει το κλέψιμο, εξανεμίζοντας τις ελπίδες της Μπαρτσελονέτα για ισοφάριση.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 3-2, 1-3

Ολυμπιακός: Φουντούλης 2, Δελακάς 1, Μάλιαρακ 1, Ντόσκας 3, Βλαχόπουλος 1, Κολόμβος 1

Μπαρτσελονέτα: Σζιρανί 1, Περόνε 2, Εσπανιόλ 3, Ροκα 1, Πέτκοβιτς 1

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου