ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Superleague:Τα αποτελεσματα της 21ης αγωνιστικής (videos)

Superleague:Τα αποτελεσματα της 21ης αγωνιστικής (videos)

Συναρπαστικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο με ανατροπές, πολλά γκολ και αποτελέσματα που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Δεν άλλαξαν πολλά όσον αφορά την κορυφή και τις ομάδες που βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ. Στην ουρά ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν. Ο Άρης είχε το ματς στα χέρια του (κέρδιζε με 3-1 τον Λεβαδειακό), τελικά έχασε με 4-3 και πλέον χρειάζεται όχι ένα, αλλά δυο θαύματα για να παραμείνει στην Superleague.
Από εκεί και πέρα δεν είχαμε πολλές εκπλήξεις εκτός από το σημαντικό "χ" του ΟΦΗ στην Τρίπολη επί του Αστέρα.
 ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς της ΑΕΛ Καλλονής και του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ το οποίο άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Η "ελαφρά ταξιαρχία" παρότι αγωνίστηκε από το 13' με παίκτη λιγότερο, είχε καλύτερες ευκαιρίες και είχε και δοκάρι με τον Φαρινόλα στο 47'. Ο Απόλλων έφτασε στους 21 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λέσβου στους 26.
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-0

 
Με το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ, ο Ατρόμητος έφτασε στους 40 βαθμούς και διατήρησε την 3η θέση στην βαθμολογία της Super League μετά την συμπλήρωση 21 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Γιάννη Πετράκη να βρίσκεται στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου στο Περιστέρι και να παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών της νέας του ομάδας.

 ΠΑΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0

Το τρία στα τρία για πρώτη φορά την φετινή σεζόν πέτυχε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε του Πλατανιά με 1-0 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Αμπέντ.
Οι πράσινοι ήταν κακοί στο πρώτο μέρος όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ αλλά κατάφεραν με τον Αλγερινό να προηγηθούν.
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έκλεισε καλύτερα τους διαδρόμους και απείλησε περισσότερο από ότι στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας γκολ που δεν χάνονται.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 4-3

 Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με επτά γκολ, ανατροπές και ένταση στο τέλος έγινε στην Λιβαδειά με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-3 του Άρη παρά το γεγονός ότι στο 82' βρέθηκαν να χάνουν με 1-3 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν και με πρωταγωνιστή τον Κώτσιο και χρυσό σκόρερ τον Βαρέλα να φτάσουν στην επική ανατροπή πετυχαίνοντας τρία γκολ σε δέκα λεπτά.
Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν παρά τα δυο γκολ του Μπακασέτα να φτάσουν στην νίκη με την δικαιολογημένη αποβολή του Μπουγαϊδη στο 76' να τους στοιχίζει αρκετά. Ενώ μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Άρη.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ 0-0

 Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή και τον ΟΦΗ να κρατάει ανέπαφη την εστία του και να φεύγει με τον βαθμό από την Αρκαδία.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Πανθρακικός επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 4-1. Η ομάδα της Θράκης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δε δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Ακόμα και όταν ισοφαρίστηκε από τους "κυανέρυθρους" βρήκε τον τρόπο να συνέλθει, να χάσει ευκαιρίες και ξεσπάσει στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, όταν πέτυχε τρία γκολ σε εννιά λεπτά.

  ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ 4-1

Πραγματικά άτυχοι ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ χθες, καθώς τη μέρα που αποφάσισαν να μπουν με σχετική καθυστέρηση στην Τούμπα (διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι οι συνοπαδοί τους που αποφυλακίστηκαν προσωρινά, είναι υποχρεωμένοι κάθε τρεις και λίγο να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), η ομάδα τους... θυμήθηκε ότι τα παιχνίδια δεν αρχίζουν από το 70΄και μετά.
Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 5΄ (με Ολίσε στα 25' και Μαντούρο στο 5΄) και έκανε το 3-0 με τον Σαλπιγγίδη την ώρα που οι πρώτοι φίλαθλοι μπήκαν στη θύρα 4. Τελικά, πήρε μία άνετη νίκη με 4-1 επί της ομάδας της Ημαθίας φτάνοντας τους 48 βαθμούς, και κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

  SKODA ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

 Το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο, με εκατέρωθεν σημαντικές φάσεις για τους δύο αντιπάλους και τον Ολυμπιακό να στέκεται πιο αποτελεσματικός ανοίγοντας το σκορ με τον Ολαϊτάν. Στις αρχές της επανάληψης τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για τους γηπεδούχους εξαιτίας της ανόητης αποβολής του Ντε Γκούζμαν με 2η κίτρινη κάρτα.
Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το γεγονός και στο 73' έμεινε επίσης με 10 παίκτες στο παιχνίδι μετά την αποβολή του Χολέμπας με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο. Ο Ιμπαγάσα ήταν αυτός που "κλείδωσε" την νίκη για τους φιλοξενούμενους με το γκολ που πέτυχε στο 89'.







Η επομενη αγωνιστικη 


 Η βαθμολογια 
 
 



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου