ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Καλή χρονιά με υγεία και γκολ (pics+video)

Καλή χρονιά με υγεία και γκολ (pics+video)

26/01/2014

Η Σχολή Ολυμπιακού Καραϊσκάκη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τον Μιγκέλ Τόρες να δίνει το παρών.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία και ποδοσφαιρικές επιτυχίες στους μικρούς της παίκτες έκοψε το Σάββατο η Σχολή Ολυμπιακού Καραϊσκάκη.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα γηπεδάκια του φαληρικού γηπέδου, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να φωτογραφίζονται ατομικά και ομαδικά, κατά τμήματα. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», είδαν από κοντά τα αποδυτήρια της ομάδας κι έβγαλαν φωτογραφίες στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τους Νικολάου, Πούπου, Σαλπέα και Πανάρετο να είναι οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί και πήραν δώρο από μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Παρών στην εκδήλωση, δείχνοντας τις εξαιρετικές σχέσεις που συνδέουν τα τμήματα του Θρύλου, ήταν ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τα παιδιά που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του, καθώς κι αυτό της ομάδας μας. Ο Ισπανός άσος φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ υπέγραψε και αυτόγραφα, μοιράζοντας χαμόγελα.

Ο παίκτης μας ευχήθηκε στα παιδιά «Καλή χρονιά» και υγεία για να πετύχουν τους στόχους τους στην ομάδα μας, η οποία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα τμήματα υποδομής: «Θυμάμαι κι εγώ όταν ήμουν μικρός ότι δούλευα όπως αυτά στις ακαδημίες. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός κάνει πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Τους εύχομαι να είναι καλά και μια μέρα να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κι αν τα καταφέρουν στον Ολυμπιακό, ακόμα καλύτερα!».

Όσον αφορά τη συμβουλή του προς τους μικρούς ποδοσφαιριστές, ο Ισπανός τόνισε μιλώντας στην κάμερα του OlympiacosTV: «Θα πρέπει κάθε φορά να προπονούνται με όρεξη και να θυμούνται ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα και θα πρέπει να τα πηγαίνουν καλά με τους συμπαίκτες τους. Να θυμούνται ότι δεν γίνονται όλοι όσοι ξεκινούν το ποδόσφαιρο από μικροί ποδοσφαιριστές, γι' αυτό θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη σημασία και στο σχολείο τους. Δεν έχουν όλοι την τύχη να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, γι' αυτό και οι σπουδές είναι πολύ σημαντικές για όλα τα παιδιά».

Η Σχολή
Η Σχολή Καραϊσκάκη ξεκίνησε φέτος κι έχει 80 παιδιά, χωρισμένα σε τμήματα: 2 τμήματα με παιδιά που γεννήθηκαν τις χρονιές 2005-2006, 2 τμήματα για τις χρονολογίες 2003-2004 κι ένα 2001-2002.
Προπονητής είναι ο κ. Χαράλαμπος Χάιτας και φυσιοθεραπευτής-γυμναστής ο κ. Χριστόφορος Τσαρούχας.
Η Σχολή λειτουργεί υπό τον έλεγχο της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και συμμετέχει στο εσωτερικό τουρνουά των Σχολών μας στην Αθήνα, παρουσιάζοντας αξιόλογη πορεία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου