ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τι λεει ο Μιτσελ και τι λενε τα...media για τα μεταγραφικα

Τι λεει ο Μιτσελ και τι λενε τα...media για τα μεταγραφικα

27/01/2014

 

Μίτσελ: «Δεν ξέρω αν θα έρθει παίκτης»

27/01/2014
 Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ακόμη προσθήκης, μετά την πώληση του Βλάντιμιρ Βάις, άφησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες, μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια.
Η πώληση του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεχβίγια του Κατάρ αφήνει κενό στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και ήδη υπάρχει φημολογία ότι στον Πειραιά σκέφτονται να ενεργοποιήσουν από τώρα τη συμφωνία με τον Τζόναθαν Λεζάρ.

Ο Μίτσελ, ερωτώμενος στη συνέντευξη Τύπου, για το αν θα γίνει άλλη προσθήκη, άφησε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά αυτό που ευχήθηκε είναι να μην υπάρξει άλλη απώλεια. «Ήταν μία πολύ ενδιαφερουσα πρόταση για τον Βάις, που ικανοποίησε όλες τις πλευρές και για αυτό έφυγε. Δεν ξέρω αν θα έρθει άλλος παίκτης. Μένουν ακόμη πέντε με έξι ημέρες. Αρκεί να μην φύγει κάποιος άλλος. Σκεφτόμαστε τις τωρινές μας ανάγκες και θα δούμε το τι θα γίνει το καλοκαίρι» ήταν τα λόγια του.

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Υπήρξε διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε ακρίβεια στο τελείωμα των φάσεων για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Τα δύο μας κεντρικά χαφ (σ.σ. Σάμαρης και Μανιάτης) και ο Ολαϊταν ήταν πολύ καλοί. Στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και αποσυντονιστήκαμε μετά την αποβολή της Ξάνθης. Η υπερβολική αυτοποείθηση που έχουμε στους εαυτούς μας όταν παίζουμε με ελληνικές ομάδες μας χαλάρωσε. Μπορώ να πω πως παίξαμε πολύ καλύτερα μόλις μείναμε και εμείς με δέκα παίκτες».

Αποφασίζουν για τον αντι-Βάις

27/01/2014
Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό για τον διάδοχο του Βλάντιμιρ Βάις. Φήμες για επιστροφή Κολοβού, άμεση ένταξη Λεζάρ και αναφορές στην Ισπανία για Ρέγες, Λεόν.

Αποφασίζουν για τον αντι-Βάις

Η μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεχβίγια αναγκάζει τον Ολυμπιακό να κινηθεί για την απόκτηση μεσοεπιθετικού, λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μετά τη νίκη (2-0) των Πειραιωτών στην Ξάνθη ο Μίτσελ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός με την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Αυτό, όμως, θα αποφασιστεί σήμερα, αφού έχει προγραμματιστεί σύσκεψη κορυφής στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, με τον Μίτσελ και τη διοίκηση να αποφασίζουν πως θα κινηθούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από χθες, πάντως, ακούγεται έντονα πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να «ενεργοποιήσουν» άμεσα τη συμφωνία με τον Τζόναθαν Λεζάρ, με τον οποίο φέρονται να έχουν συμφωνήσει εν όψει του καλοκαιριού.

Ωστόσο, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι θα επιστρέψει στου Ρέντη ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο και έχει παίξει σε 25 ματς τη φετινή σεζόν (6 γκολ και 1 ασίστ).

Παράλληλα, στην Ισπανία έχουν ακόμη δύο ονόματα που ενδεχομένως να συζητηθούν στη σημερινή σύσκεψη του Μίτσελ με τους παράγοντες της ομάδας. Το πρώτο είναι του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Ο Ισπανός εξτρέμ της Σεβίλλης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον 51χρονο προπονητή, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την μεταγραφή του.

Επίσης, ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του Πέδρο Λεόν, τον οποίο ήθελε ο Μίτσελ το καλοκαίρι και οι επαφές δεν ευδοκιμήσαν. Από την πλευρά της, η διοίκηση τονίζει πως ο προπονητής δεν έχει ζητήσει ακόμη κάποιον ποδοσφαιριστή και πολύ περισσότερο δεν έχει πει όνομα.

Από χθες, όμως, υπάρχει και το σενάριο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση του Κάμπελ για το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι βρετανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και η «δουλειά» μπορεί να γίνει με 4-5 εκατ. ευρώ.

Συμπερασμα? οτι...ολα ειναι σεναρια και οτι ειναι να γινει, θα γινει και σιγουρα θα...το μαθουμε τελευταιοι !!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου