ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Στα παλιά λημέρια επέστρεψε ο Ιβάν Μαρκάνο

Στα παλιά λημέρια επέστρεψε ο Ιβάν Μαρκάνο

27/01/2014
Στα παλιά λημέρια επέστρεψε -και κυριολεκτικά- σήμερα ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες, τα είπε με τους «παλιούς» και μετά έκανε την πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό.

Ιβάν ο… γνώριμος!
Ο Ιβάν Μαρκάνο όμως που έχει… και τις δυο ιδιότητες (ως πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά ταυτόχρονα και καινούργια προσθήκη του) ήταν απλά ο εαυτός του σήμερα στου Ρέντη. Ευδιάθετος, γελαστός και έτοιμος να περάσει άμεσα σε δράση.

Έτσι, ο Ισπανός αμυντικός γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες, συνάντησε ξανά τον Μίτσελ (ήταν προπονητής του στη Χετάφε), είχε εγκάρδιες συνομιλίες με όσους απ’ τους «ερυθρόλευκους» γνωρίζονταν απ’ το προηγούμενο πέρασμά του και κατόπιν συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση ενόψει του ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Αυτή που περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν στα Πηγάδια και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους -με το βάρος να πέφτει στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την πίεση προς τον αντίπαλο. Στη συνέχεια, δε, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τελειώματα φάσεων -δίνοντας προτεραιότητα στην αμυντική λειτουργία- ενώ στο τέλος έπαιξαν και διπλό.

Από αύριο, δε, που θα επιστρέψουν και οι «βασικοί» της Κυριακής (πέραν του Σιόβα που εξακολουθεί να βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης μετά τον τραυματισμό του) η προετοιμασία για το παιχνίδι στο Περιστέρι θα μπει στην τελική της ευθεία με προπόνηση στις 19:00.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου