ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ολυμπιακός - Απόλλων 1-0 (pics+video)

Ολυμπιακός - Απόλλων 1-0 (pics+video)

14/04/2014

Στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός μας αντιμετώπισε τον Απόλλωνα και πήρε τη νίκη με 1-0.

Αντιμέτωπο με τον Απόλλωνα έφερε η τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ελλάδας τον Ολυμπιακό, με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Ο Θρύλος παρατάχθηκε με διάταξη 4-2-3-1 και την ακόλουθη ενδεκάδα: Στο τέρμα τον Ρομπέρτο. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά τους Τόρες, Μανωλά, Μαρκάνο και Μπονγκ. Στον άξονα τους Μανιάτη και Εντινγκά και μπροστά τους τον «Τσόρι». Στις πτέρυγες έπαιζαν δεξιά ο Κάμπελ και αριστερά ο Πέρεζ και άλλαζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Βαλντέζ.

Από το πρώτο λεπτό κιόλας ο Ολυμπιακός μας επιτίθετο «κατά κύματα». Στο 6’ ο Γκόμες έδιωξε την μπάλα με γροθιές έπειτα από σέντρα-σουτ του Μπονγκ! Στο 11’ ο Θρύλος άγγιξε το γκολ, όταν ο Κάμπελ σούταρε από δεξιά και ο Γκόμες έδιωξε. Στη συνέχεια ο Βαλντέζ έκανε μονοκόμματο σουτ και ο Γκόμες αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, στέλνοντάς την στο δοκάρι! Στο 16’ ο Βαλντέζ βρέθηκε και πάλι κοντά στο γκολ, όμως ο Γκόμες μπλόκαρε το σουτ του. Στο 18’ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα κράτησε το «μηδέν» σε κοντινό σουτ του Μανιάτη!

Ο «Τσόρι» είχε σειρά να απειλήσει στο 23’, όμως το φάουλ που εκτέλεσε ήταν άστοχο. Δύο λεπτά μετά, στο 25’, ο Εντινγκά σούταρε και η μπάλα πέρασε άουτ. Ο «Τσόρι» σούταρε δυνατά στο 29’, όμως ο Γκόμες έδιωξε και πάλι, κρατώντας το «μηδέν»! Στο ίδιο λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων στέρησε το γκολ και από τον Μπονγκ! Στο 35’ ο Βαλντέζ πήρε καλή κεφαλιά και είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ! Ελάχιστα πριν λήξει το ημίχρονο ο Κάμπελ έκανε υπέροχο σουτ και ο Γκόμες έδιωξε ξανά! Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το αποτέλεσμα στο 0-0, αν και οι τελικές προσπάθειες ήταν 15 έναντι 3 υπέρ του Ολυμπιακού μας!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα μας πραγματοποίησε και την πρώτη της αλλαγή, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να περνά στη θέση του Ντελβίν Εντινγκά, ενώ στο 56’ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον Κώστα Μανωλά.

Ο Θρύλος πίεζε για το γκολ, αλλά ο Γκόμες είπε ξανά «όχι», αυτή τη φορά στην προσπάθεια του Κάμπελ. Στο 65’ ο κ. Μίτσελ ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, περνώντας τον Χαβιέρ Σαβιόλα αντί του Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ. Στο 84’ ο Κάμπελ έβγαλε τη σέντρα και ο Βαλντέζ έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Γκόμες επενέβη ξανά.

Το πολυπόθητο γκολ ήρθε τελικά στο 88o λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Σαβιόλα κι εκείνος με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!
Στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μίνγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Γκόμες να λέει ξανά «όχι» λίγο αργότερα σε σουτ του Πέρεζ. Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με την ομάδα μας να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα με άλλη μία νίκη!

Tο γκολ και τα highlights της αναμετρησης


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Μανωλάς (58’ Παπαδόπουλος), Μαρκάνο, Μανιάτης, Εντινγκά (46` Ιμπαγάσα), Κάμπελ, Πέρεζ, Ντομίνγκεζ (65’ Σαβιόλα), Βαλντέζ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκόμες, Χατζηζήσης (57’ Τσιλιγκίρης), Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Πετρόπουλος (46’ Γκουέλα), Μίνγκας, Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο, Παπαζαχαρίας.

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: 88’ Σαβιόλα / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλ. Γρεβένης (Χαλκ/κής), λ. Φραγκιαδάκης (Δωδ/σου)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Γ. Κύζας (Δράμας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Γερ. Μαζαράκης (Κεφ/νίας - Ιθάκης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32’ Κάμπελ / 43’ Αργυρόπουλος, 46’ Χατζηζήσης, 58’ Γκουέλα, 64’ Λουσέρο, 80’ Μίνγκας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / 90’+1 Μίνγκας (2η κίτρινη)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 11’ Βαλντέζ / -

Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.
 
 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν πραγματικά μία πολύ καλή χρονιά. Μπορούμε να γιορτάσουμε σήμερα τη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου συνδυασμένη με τη σημερινή νίκη. Είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι σήμερα. Είναι μία χρονιά που αφήσαμε μία καλή αίσθηση σε σχέση με αυτά που είχαμε σχεδιάσει.
Ο τίτλος αφιερώνεται στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που ήταν εκπληκτική. Στον κόσμο του Πειραιά επίσης, ο οποίος απέδειξε και σήμερα ότι μας υποστηρίζει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Και στους συναδέλφους μου στις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν έχουν την τύχη να προπονούν μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.
Τον σεβασμό μου θέλω να εκφράσω και τη σιγουριά ότι οποιοσδήποτε από εκείνος θα είχε κάνει καλή δουλειά όπως καταφέραμε και εμείς. Μόνο δύο άσχημες σημειώσεις έχει η σημερινή βραδιά. Ο τραυματισμός του Ερνάν Πέρεζ και μέχρι αύριο θα ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι. Και η δεύτερη το γεγονός ότι σε μία βραδιά φιέστας είναι άσχημο να βλέπεις τον αντίπαλό σου που έχει κάνει μία καλή χρονιά και να πέφτει κατηγορία. Αφήνει μία πικρή γεύση».
Ο Μανωλάς γιατί αντικαταστάθηκε;
«Είχε πόνους στο στομάχι και πυρετό και στο ημίχρονο ζήτησε να τον αλλάξουμε. Μη φοβάστε, δεν είναι. έγκυος πάντως». 

Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και την φιέστα.
Χαβιέρ Σαβιόλα:
«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και ο αντίπαλος ήταν αξιοπρεπής. Είναι μια δυσάρεστη στιγμή για εκείνον αλλά εμείς στη γιορτή μας θέλαμε τη νίκη για εμάς και τον κόσμο μας. Ήμασταν καλύτεροι, λυπόμαστε για τον αντίπαλο αλλά είχαμε ανάγκη τη νίκη. Πέρασα έναν δύσκολο τραυματισμό, αυτό μου στοίχησε γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο θα ήθελα, τώρα είμαι έτοιμος και μπορώ να βοηθήσω όταν χρειαστεί».
Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ:
«Είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας και παίξαμε με μία ομάδα που μας δυσκόλεψε. Πήραμε μία δύσκολη νίκη αλλά τη θέλαμε για τον κόσμο μας. Από αύριο αρχίζει μια πολύ σημαντική προετοιμασία γιατί θέλουμε να πάμε στον τελικό και θέλουμε τη νίκη για να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο».
Ανδρέας Σάμαρης:
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τόνισε: «Είναι πολύ ωραίο να γιορτάζεις το πρώτο σου πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος που το ζω αυτό».
Για τη φετινή χρονιά ανέφερε: «Είχαμε μεγάλες στιγμές και μεγάλες νίκες κόντρα σε μεγάλους αντίπαλους. Κρατάω τη νίκη που κάναμε με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα».
Για το που το αφιερώνει, πρόσθεσε: «Το αφιερώνω στον κόσμο μας».
Κώστας Μανωλάς:
«Ο ερχομός μου στον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει. Δούλεψα κι έχω ανέβει επίπεδο».
Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τη Μεγάλη Τετάρτη: «Πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά την Τετάρτη για να πάρουμε την πρόκριση στην Τούμπα, διότι θέλουμε να πάρουμε και το Κύπελλο».
Για τη στήριξη των φίλων του Ολυμπιακού: «Με τον κόσμο πορευόμαστε μαζί και γι’ αυτό προσπαθούμε πάντα να του δίνουμε χαρές».

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου