ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Τα πλανα απο την υποδοχη του Βαγγελη Μαρινακη στην αποστολη του Ολυμπιακου ( video)

Τα πλανα απο την υποδοχη του  Βαγγελη Μαρινακη στην αποστολη του Ολυμπιακου 
(video)
  
17/04/2014
 Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να αδικεισαι και κατεξακολουθησιν και να μην μπορεις να βρεις το δικιο σου πουθενα...ολοι το εχουμε βιωσει στο πετσι μας σε αυτην την χωρα απο αυτο το μπουρδελο Κρατος που μας κυβερνα.
Κατι παρομοιο λοιπον συμβαινει και για τον Ολυμπιακο μας, την ομαδα που προσφερει τοσα στον Ελληνικο αθλητισμο γενικωτερα σε Ελλαδα , Ευρωπη αλλα και παγκοσμιως εδω και δεκαετιες.
 Μονο τις εκφρασεις να δειτε του προεδρου και των παικτων θα αντιληφθειτε ποσο ενοχλημενοι και δυσαρεστημενοι ηταν απο την αδικια που βιωσαν ,γιατι δυστυχως πλεον ο Ολυμπιακος δεν μπορει να βρει το δικιο του πουθενα στον βρωμικο πολεμο που δεχεται απο το κοινο μετωπο εναντιον του ουτε στην Πολιτεια ουτε στους θεσμικους παραγοντες και τα ΜΜΕ ειναι βαζελοκρατουμενα και γραφουν κατα παραγγελιαν και κατεντολην.
Ας  δουμε λοιπον ιδιοις ομασι την αληθεια απο τις εκφρασεις των αδικημενων πρωταγωνιστων, ειναι κατι το οποιο ειναι εμφανες στις εκφρασεις των προσωπων τους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε τα ξημερώματα το «Ελ. Βενιζέλος» και υποδέχθηκε την ομάδα, που μόλις είχε επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη, μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δείτε τα πλάνα.

Το βίντεο της υποδοχής Μαρινάκη στην ομάδα
Μπορεί να μην ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στα Σπάτα και μίλησε στην ομάδα λίγες ώρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έδειξε πως δεν έχει παράπονο από αυτήν.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε στους παίκτες πως δεν μπορούσε να περιμένει κάτι παραπάνω από αυτούς λόγω των συνθηκών που επικράτησαν στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου