ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Μια απο τα ιδια...Ελεύθεροι οι επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα

Μια απο τα ιδια...Ελεύθεροι οι επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα

18/04/2014


Ελεύθεροι οι επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα

Λοιπον? τι εχετε να πειτε τωρα? Αναβληθιηκε η υποθεση λογω της απουσίας μαρτύρων κατηγορίας και θα δικαστουν εκ νεου, και τα καλοπαιδα αφεθηκαν ελευθερα.
Ουτε προφυλακιστηκε κανεις , ουτε η Αστυνομια που τους συνελαβε ειναι μαρτυρας για τα οσα εκαναν? τοτε γιατι τους συνελαβε αφου δεν εκαναν τιποτε και ταλαιπωρουνται παιδια?Ειναι καποιοι λεει ανηλικοι...σοβαρα τι λες? υπαρχουν και φυλακες ανηλικων ετσι δεν ειναι? να πανε φυλακη και οι γονεις τους που δεν γνωριζαν εκεινη την στιγμη που χουλιγκανιζαν τα...βλασταρια τους.ετσι παει...Η ανοχη η ασυλια και ατιμωρησια ειαναι στον μεγιστο βαθμο για τον μπαοκ στην Θεσσαλονικη.
Ομπρελα προστασιας στηνουν ολοι ειδικα οταν προκειται για επεισοδια με τον Ολυμπιακο, πολιτικοι δινουν εντολες στους Αρχηγους της Αστυνομιας στους Εισαγγελεις και οπου τελος ποαντων χρειαζεται για να προστατευσπουν τους μαου-μαου του Ελληνικου ποδοσφαιρου και σιγουρα για να το κανουν αυτο ολο και καποιο οφελος θα υπαρχει ετσι? ο τσαμπας ...πεθανε εδω και πολλα χρονια αλλωστε...οι πολιτικοι ψηφαλακια, οι αστυνομικοι για γαλονακια οι εισαγγελεις για προαγωγογουλες οι δημοσιογραφοι για χαρτζηλικια και παει λεγοντας.Αυτο ειναι το μπουρδελο Κρατος που ζουμε και στο...κρατος της Θεσσαλονικης οπως οι ιδιοι το ονομαζουν, υπαρχχουν αλλοι νομοι και δεν ισχυουν οι ιδιοι με την υπολοιπη Ελλαδα αποτι φαινεται...απλα και απλι δεν θα τους κανουν τιποτε και η ζωη συνεχιζεται...
 Ιδου τι εγινε λοιπον...
Στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν σήμερα (17/4) το μεσημέρι οι επτά συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στον αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας.

Τρεις από τους επτά αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν, για να δικαστούν στο δικαστήριο ανηλίκων.

Στους υπόλοιπους τέσσερις, μεταξύ των οποίων και ο οπαδός που πέταξε ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού, ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί αθλητικής βίας και κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση αναβλήθηκε λόγω της απουσίας μαρτύρων κατηγορίας και θα εκδικαστεί εκ νέου την Τετάρτη 23 Απριλίου, στις 12.00.

 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου