ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο ΒΑΖΕΛΟΛΙΑΚΟΣ έχει απύθμενο θράσος

Ο ΒΑΖΕΛΟΛΙΑΚΟΣ έχει απύθμενο θράσος

13/04/2014

Ο ΒΑΖΕΛΟΛΙΑΚΟΣ έχει απύθμενο θράσος!
Αν ακούσετε τι δήλωσε στον Alpha o πρώην (πλέον έμειναν πολύ λίγες μέρες) Δήμαρχος του Πειραιά, δεν θα το πιστεύετε!

Ο άνθρωπος, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι «θα τρίζουν τα κόκκαλα του Γουλανδρή και του Νταϊφά» γιατί λέει ο... Ολυμπιακός κάνει ψηφοδέλτιο.
 Πρώτον, δεν κάνει ο Ολυμπιακός ψηφοδέλτιο σαν ομάδα, αλλά το κάνουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ πραγματικοί και δοκιμασμένοι!

Και μπορεί ο Μιχαλολιάκος ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τι είναι ο Ολυμπιακός, αφού για άλλη ομάδα (πράσινη και σιχαμένη) πονάει η καρδιά του, αλλά αυτός που τον συμβούλεψε να καταγγείλει τη νέα κίνηση που γίνεται στην πόλη ως «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ», τον συμβούλεψε λάθος!

Γιατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται! Ναι, είναι μια κίνηση «ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ». Τι σημαίνει αυτό; Κίνηση ανθρώπων που αγαπάνε με την καρδιά τους τον Πειραιά και το καμάρι του! Και όχι ανθρώπων που κινούνται με βάση τους... φίλους τους, που τυχαίνει να είναι και ορκισμένοι εχθροί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Να πάμε όμως λίγο στην ουσία, τουλάχιστον σε σχέση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αφού εμείς σαν οπαδοί αυτό βάζουμε πάνω από όλα; Τι έκανε ο Μιχαλολιάκος για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Να σας πούμε εμείς τι έκανε. ΤΙΠΟΤΑ. Ή μάλλον κάτι χειρότερο από το ΤΙΠΟΤΑ! Ήταν μόνιμα απέναντι μας και έλεγε πάντα ΟΧΙ όταν η ολυμπιακή οικογένεια ζητούσε κάτι.

Όπως τότε που ο Ερασιτέχνης ζήτησε τον έρημο και... στοιχειωμένο Πύργο στο Λιμάνι, για να πάρει έναν όροφο, να στεγάσει τα τμήματα των μαχητικών σπορ, αφού μάλιστα τον ανακαινίσει και τον κάνει λειτουργικό. Η απάντηση ήταν «ΟΧΙ». Και φυσικά στεγάστηκαν στο Καραϊσκάκη. Καλύτερα ίσως για να μην έχουμε υποχρέωση στο βάζελο απερχόμενο Δήμαρχο!

Αλλά πάντα και παντού «ΟΧΙ»... Και τώρα ξαφνικά, να δηλώνει «είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ». Τώρα που στένεψε ο κλοιός το λέει. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν το τολμούσε και έλεγε «οι φίλοι μας είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ». Τώρα τα ψέματα τα λέει φόρα-παρτίδα.

Για να μην πούμε το άλλο. Ότι ενώ τον παρακαλούσαν χρόνια οι παλιές δόξες της ομάδας για διάφορα θέματα, τους θυμήθηκε τώρα ΟΛΟΥΣ... Μιλάμε για ντροπή σκέτη... Κρίμα γιατί έχει και καταγωγή από τόπο ηρώων, τη Μάνη, που η μπέσα και η λεβεντιά είναι δεδομένη. Δυστυχώς, υπάρχουν και μερικές, ελάχιστες, εξαιρέσεις.
 
 
ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου