ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Super League:Tο pre game της 34ης αγωνιστικης

 Super League:Tο pre game της 34ης αγωνιστικης


13/04/2014


 
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 NS3
Ξάνθη και Παναθηναϊκός κοντράρονται στα Πηγάδια για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Ακρίτες θέλουν τη νίκη, αφού μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχουν μπει σε περιπέτειες.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός που είναι φορμαρισμένος θέλει να πάρει το διπλό για να συνεχίσει και να κλείσει την αυλαία της κανονικής περιόδου με νίκη. Oι απουσίες είναι δεδομένες για τους «πράσινους».
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Ξάνθη:------------ 

ΠΑΟ: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:00 NOVA
Ο Άρης υποδέχεται στο Κλ. Βικελίδης τον ΠΑΣ για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς που είναι ήδη υποβιβασμένοι θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να κλείσουν μπροστά στους οπαδούς τους με καλό τρόπο. Με τα αγωνιστικά πλέον να είναι εδώ και καιρό σε δεύτερη μοίρα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Ο ΠΑΣ από την άλλη πάει στην Θεσσαλονίκη αδιάφορος, καθώς βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση. Ο Γιάννης Πετράκης είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν χωρίς απρόοπτα το πρόγραμμα και δεν υπολογίζει μόνο τους τραυματίες Ακόστα και Κίτσου, όπως και τον τιμωρημένο Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Άρης: Διούδης, Γουναρίδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τάτος, Αγγελούδης, Γκόλιας, Μπακασέτας, Καμινιώτης, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Μανιάς, Ψυχογιός, Βλάχος, Ηρακλής, Μπουγαΐδης και Καραγιάννης.

ΠΑΣ: Βελλίδη, Σωτηρίου, Στρούνα, Τζημόπουλο, Μπέριος, Μιχαήλ, Σκόνδρα, Αυγενικού, Τσουκαλά, Λίλα, Χαρίση, Βίλα, Γιάκο, Ιωάννου, Τσάβες, Κοροβέση, Ίλιτς, Νάκο και Κρητικό .

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:00 NS7
Βέροια και Αστέρας κοντράρουν τα ξίφη τους για την 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι δίνουν αγώνα ζωής και θανάτου, καθώς χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής. Ο τεχνικός της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, έχει να αντιμετωπίσει αρκετούς «πονοκεφάλους», αφού θα απουσιάσουν αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές του από τον «τελικό» με τους Αρκάδες. Οι τιμωρημένοι Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπαργκάν και Όστοϊτς έχουν μείνει εκτός αποστολής, όπως και ο τραυματίας Σιόντης, ενώ τα μοναδικά ευχάριστα νέα ήρθαν από τους Παυλίδη και Τραπ που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι κανονικά στην αποστολή.

Ο Αστέρας από την 5η θέση της βαθμολογίας θα αγωνιστεί για τη νίκη γοήτρου στην τελευταία αγωνιστική, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το 2-2 των περασμένων ημερών. Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καράσκο, καθώς και τους Μπαράλες, Γκοϊάν, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού, αλλά και τον Κοντοέ ο οποίος είναι ασθενής. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Τσαμπούρης που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Σισοκό, Τζιμογιάννης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Τραπ, Ζεζίνιο, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Καλτσάς, Μπεν, Γκονσάλβες, Μεληκιώτης και Μάνος.

Αστέρας: Μπαντής, Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Λούι, Παπαχρήστος, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Βάλντο και Χουάνμα.
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:00 NS6
Στην Κρήτη ο Εργοτέλης υποδέχεται την Καλλονή για την 34η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, που είναι και η τελευταία. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 7η θέση και θα αγωνιστούν σχεδόν.. αδιάφοροι. Αρκετές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με αυτή του Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς να επιβεβαιώνεται μετά την τελευταία προπόνηση του Εργοτέλη το Σάββατο. Ο Σέρβος γκολκίπερ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση κι έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι τιμωρημένοι Μεχία, Καρντόσο και Τζανακάκης αλλά και ο Άγγελος Χαντί.

Η Καλλονή πάλι μετά το 2-0 με τον Πανθρακικό δεν καίγεται για τη νίκη, αλλά θέλει το τρίποντο για να ανέβει περισσότερο στην βαθμολογία. Ο Γιάννης Ματζουράκης αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα του στην τελευταία αγωνιστική, γι' αυτό στην αποστολή συμπεριέλαβε αρκετούς νεαρούς παίκτες, ξεκουράζοντας κάποιους άλλους.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Εργοτέλης: Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Σαρρής, Κοιλιάρας, Αντελέγιε, Ρέντζας, Κοντέ, Γιοβάνοβιτς, Παντελάκης, Κοζορώνης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ιμπραΐμ, Αναστασάκος, Διαμαντάκος, Κούμπικ, Μπαντιμπανγκά, Λεονάρντο, Κασαπάκης και Μονακέλο.

ΑΕΛΚ: Σιδεράκης, Χογκ, Καλτσάς, Γιαζιτζόγλου, Ζακουανί, Βλαστέλλης, Ευαγγελιδάκης, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Κύπρου, Ναούμ, Καζάκης, Μανούσος, Ντάμπος και Γιουκαρής.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 NS4
Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν για την 34η και τελευταία αγωνιστική και θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό θέαμα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-1 είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να κλείσουν θετικά την κανονική διάρκεια.

 Οι Γεωργίου, Μάντζιος και Πετράτζι δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω τιμωρίας, ενώ κανονικά συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες των Βοιωτών.
Ενώ, ο ΠΑΟΚ από την δεύτερη θέση θα διεκδικήσει το τρίποντο για να πάρει ακόμα τρεις σημαντικούς βαθμούς ενόψει των πλέι οφ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Τσιντώντας, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Πέππας, Βούκσεβιτς, Γουόρντεν και Γιάντσης.

ΠΑΟΚ: ----- 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 19:00 NS2
Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα για την 34η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν κατακτήσει τον τίτλο θέλουν να κλείσουν την αυλαία με τρίποντο. Ο Χολέβας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Βέργος έκανε το ίδιο συν θεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Πέρεζ και Σαλίνο, με τον δεύτερο να μένει εκτός αποστολής.
Ενώ, ο Απόλλων παίζει την παραμονή του στο ματς της Κυριακής και γι' αυτό θα προσπαθήσει, αν και γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο να πάρει το διπλό.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες και Βαλντέζ.
Απόλλων: Γκόμεζ, Γκουέλα, Χατζηζήσης, Μπάρκογλου, Αργυρόπουλος, Μίνγκας, Παπαζαχαρίας, Πετρόπουλος, Σόουζα, Έγκον, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Τσοκάνης, Σταματόπουλος, Τσιλιγκίρης, Κόρμπος, Άμπροουζ και Λουσέρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 19:00 NOVA
Παναιτωλικός και ΟΦΗ αγωνίζονται για την 34η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο, για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Πλατανιά με 1-0. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους Μπακάκη και Μπούντιμιρ οι οποίοι στην τελευταία προπόνηση έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αντίστοιχα, ενώ εκτός είναι οι Γιώργος Κούσας και Βίλφριντ Νταλμά, που είναι τιμωρημένοι. Ο τελευταίος μάλιστα, έχει ήδη αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό καθώς δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του και δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τα «καναρίνια».

Ενώ, ο ΟΦΗ πάει αδιάφορος στο Αγρίνιο, αλλά θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη για το γόητρο. Ο Σα Πίντο λοιπόν με δεδομένο πως στους Κρητικούς δεν υπάρχει βαθμολογική πίεση αναμένεται να παρατάξει μια αρχική ενδεκάδα με νέα πρόσωπα, καθώς θέλει να δώσει «ανάσες» στους παίκτες του ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Παναιτωλικός: Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Τζούνιορ, Καλί, Μαρτίνες, Γκόλιας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μήλιος, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σφακιανάκης,
Στεφανάκος και Τακίδης.

ΟΦΗ: -----



ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:00 NOVA
Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν και να κλείσουν την αυλαία με νίκη, μετά την ήττα από την Καλλονή. Τα προβλήματα δε λείπουν, καθώς δεν υπολογίζονται οι Κουτσόπουλος, Κάσες, Ρομέου, Σέρεμετ, Ντιόγκο και Μακρυδημήτρης. Αντίθετα επιστρέφουν οι Λαδάκης και Σαμπάτ.

Ενώ, ο Ατρόμητος θέλει να συγκεντρώσει βαθμούς για τα πλέι οφ και γι' αυτό θέλει τα διπλό. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ εκτός είναι κι ο Κώστας Γιαννούλης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Στην Αθήνα θα παραμείνει κι ο Στέφανο Ναπολεόνι καθώς ταλαιπωρείται από πυώδη αμυγδαλίτιδα και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Εμπόου, Μπεν Σαμπάτ, Χρήστου, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Μαμούτ, Ζδράβος - Ρίζος, Ίγκορ, Τζάνης, Μολίνα, Χασομέρης, Στόγιος, Μπαϊκαρά και Καθάριος.

Ατρόμητος:Τσέναμο, Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γκαρσία, Μπάλλας, Δημούτσος, Φωτάκης, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Καραμάνος, Γεωργίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:00 NS24
Ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη θέλει να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό για να κλειδώσει την παραμονή του απέναντι στον Πλατανιά, στο παιχνίδι που κλείσει την αυλαία της 34ης και τελευταίας αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Ενώ, ο Πλατανιάς θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να κλείσει θετικά τη σεζόν. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αραβίδη, Αυλωνίτη και Κούρντι, ενώ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Αντρέας Λάσνκι κι έμεινε εκτός αποστολής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Πανιώνιος:Ανέστης, , Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ζαχαράκης, Πάνος, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Κωστάκης, Ντούνης, Κολοβός, Καμπάνταης, Σταυροθανασόπουλος, Γιάννου, Κούρος, Κωτσαλάς.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Γιαχία, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Θέρα, Ινκούμ, Μενδρινός, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιαλμάς, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης και Φερνάντες.



 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου