ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

"Περήφανοι που μας στηρίζεται"! (video)

"Περήφανοι που μας στηρίζεται"! (video)

14/04/2014


Ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στην ελίτ της Ευρώπης. Μεγάλος είναι ο θαυμασμός για τα κατορθώματα των "ερυθρολεύκων", τους εγχώριους τίτλους και τις πορείες τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο βασιλιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν, θα εκπροσωπήσει επάξια την χώρα μας σε ένα μεγάλο τουρνουά που θα δει όλος ο πλανήτης. Το καλοκαίρι οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν μέρος της προετοιμασίας τους, στην Αμερική. Θα βρεθούν εκεί για να συμμετάσχουν στο μεγάλο φιλικό τουρνούα, των πρωταθλητών.
Στο International Champions Cup θα λάβουν μέρος και οι Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Φυσικά και στην Αμερική ο Θρύλος θα έχει κοντά τον λαό του. Οι Έλληνες ομογενείς περιμένουν πως και πως να δουν απο κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.
Μάλιστα οι Αβραάμ, Σαβιόλα, Μίτσελ σε μηνύματα που έστειλαν, τόνισαν την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου, επισημαίνοντας πως είναι υπερήφανοι.
Δείτε τα όσα είπαν μέσω του Olympiacos TV, σε ένα βίντεο που έπαιξε και χθες στα μάτριξ του ΝΑΟΥ, κατά την διάρκεια της φιέστας.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου