ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Ζημιά» με Πέρεζ

«Ζημιά» με Πέρεζ

15/04/2014
 
Άσχημα τα νέα με τον τραυματισμό του Ερνάν Πέρεζ! Ο Παραγουανός έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες. Φουλ για ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.

«Ζημιά» με Πέρεζ!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Ερνάν Πέρεζ! Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της «ζημιάς» και δυστυχώς για τους Πειραιώτες, έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν και τις προσεχείς ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεκινήσει στην πορεία η αποκατάσταση του προβλήματος. Υπογραμμίζεται, δε, πως θα χάσει και την προετοιμασία του καλοκαιριού, κάτι που θα τον αφήσει αρκετά πίσω σε θέμα φυσικής (κι όχι μόνο) κατάστασης.

Πέραν της δυσάρεστης είδησης με τον Πέρεζ, οι πρωταθλητές αφήνουν πίσω τους την φιέστα και τη χθεσινή στέψη, στρέφοντας αποκλειστικά την προσοχή τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες με τον Απόλλωνα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα. Τα ευχάριστα δεν ήρθαν ούτε απ’ το μέτωπο του Χοσέ Χολέμπας. Κι αυτό διότι ο διεθνής μπακ-χαφ έκανε ξανά ατομικό σήμερα και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για την ρεβάνς με τους Θεσσαλονικείς.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου