ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ποιος είναι ο Γιάννης Μώραλης (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Ποιος είναι ο Γιάννης Μώραλης (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

16/04/2014 

Πολλοι ισως να τον γνωριζουν μονο εκ των γηπεδων η απο την θητεια του στα δρωμενα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλα και απο την θητεια του στην  Super League.

Καθε αλλο παρα αρχαριος η ασχετος ειναι στα πολιτικα δρωμενα και αυτο θα σας το αποδειξουμε στην συνεχεια....ειδαμε και τους εμπειρους και τους σχετικους με το ζητημα τι καταφεραν.




Ο 47χρονος Γιάννης Μώραλης προέρχεται από πολιτική οικογένεια, καθώς είναι γιος του αείμνηστου υφυπουργού Παιδείας Πέτρου Μώραλη. 
Αν και ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό, ο ίδιος δεν είναι πρώτη φορα

που συμμετέχει ενεργά σε Αυτοδιοικητικές εκλογές. Το 1998 ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον τότε συνδυασμό του Κουλουμπή για την υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιά.
Στη συνέχεια αποφάσισε ν' ασχοληθεί αποκλειστικά με την αγαπημένη του ομάδα. Επί της ουσίας είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να συντονίσει τους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού. 
Παντρεύτηκε μόλις πριν δύο χρόνια-στις 8 Ιουλίου του 2012- την εκλεκτή της καρδιάς του Βάλια στην Κρήτη κι έχουν δύο παιδάκια. 
Ο πρωτότοκος γιος τους, Πέτρος που βαφτίστηκε μαζί με τον γάμο του ζευγαριού, πήρε το όνομα του παππού του. 
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι Λευτέρης Σπανάκης και Αγγελική Κοτσαλίδη. 
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Σωκράτη Κόκκαλη στους «ερυθρόλευκους», ενώ τον ίδιο ρόλο έχει κι από την ημέρα που απέκτησε την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης     


 ALEX WΕB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου