ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Για τα ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ γιατι δεν εκανες ουτε καν μια δηλωση κυριε Μιχαλολιακο?

Για τα ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ γιατι δεν εκανες ουτε καν μια δηλωση κυριε Μιχαλολιακο?


17/04/2014

Πραγματικα δεν ξερω ορισμενες φορες αν ο ανθρωπινος νους ειναι αδαης η αδιαφορος για ολα οσα συμβαινουν γυρω του.
Και αναφερομαι στο προσωπο των ημερων τον απερχομενο Δημαρχο Πειραια Βασιλη Μιχαλολιακο οπου πολυ κουβεντα εχει γινει αν ειναι Ολυμπιακος η βαζελος κλπ.Αυτο βεβαια ειναι αποδεδειγμενο πλεον οτι ειναι βαζελος αλλα δεν ειναι απι της παρουσης το φλεγον θεμα.
Ολοι ειδαμε οσα εγιναν στην Τουμπα και φριξαμε αηδιασαμε αγανακτισαμε, οχι μονο σαν Ολυμπιακοι αλλα γενικωτερα σαν φιλαθλο κοινο.Κανεις υγιης νους δεν μπορει να αποδεχτει αυτα τα αισχη που συνεβησαν και αμαυρωσαν τηνΕλλαδα και τον αθλητισμο της.
Ενας μονο επεινε απαθης και αδιαφορος για αυτα τα αισχη...ο Βασιλης Μιχαλολιακος..
Ουτε σαν Δημαρχος απλα και μονο να βγαλει μια ανακοινωση που να καταδικαζει τα αηδιαστικα γεγονοτα που συνεβησαν στην Τουμπα,ουτε σαν οπαδος του Ολυμπιακου που ισχυριστηεκ καποια στιγμη οτι ειναι....αλλα ακομα και σαν Παναθηναικος η γενικωτερα σαν φιλαθλος ουετα καν αηδιασε και να βγαλει εστω τυποις μια ανακοινωση και να καταδικασει τα γεγονοτα που συνεβησαν.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝ ΑΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Ε, ΟΧΙ...ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ.
Οπως δεν νοιαστηκε για πολλους στον Πειραια ετσι δεν νοιαστηκε και για την ομαδα που κανει υπερηφοανο οχι μονο τον Πειραια αλλα ολοκληρη την Ελλαδα και ενχωρια αλλα και στην Ευρωπη.
Τι αλλο θα μπορουσα να κανω απο το να τον μαυρισω στις επερχομενες Δημοτικες εκλογες
οχι οπαδικα αλλα μονο και μονο επειδη ειναι αναισθητος και δεν ενδιαφερεται για την προστασια των αθλητικων ινδαλματων αλλα και του μεγαλυτερου αθλητικου οργανισμου του Πειραια και ολης της Ελλαδας, του πολυπληθεστερου συλογου σε αθλητικα τμηματα στον κοσμο.
Εισαι ααναισθητος και αδιαφορος κυριε Δημαρχε και δεν σεβαστηκες την ψηφο των χιλιαδων Ολυμπιακων αλλα και την ψηφο οσων δεν ειναι Ολυμπιακοι απο την στιγμη που δεν ενδιαφεθηκες καν για την μεγαλη ομαδα του Πειραια και να ζητησεις την παραδειγματικη τιμωρια αυτων που της φερθηκαν τοσο ασχημα και βρωμικα.
Και αυτο για να ξερουμε τι λεμε δεν το εκανες οχι μονο τωρα αλλα ολα τα χρονια επι Δημαρχιας σου στον βρωμικο πολεμο που δχεται ο πιο ενδοξος συλογος της Ελλαδας και του Πειραια.
Το μονο που σε ενοιζε ηταν να φωτογραφιζεσαι και να πηγαινεις στις ερυθρολευκες εκδηλωσεις και να παιρνεις ποντους με το να στεκεσαι απλα και μονο σε πραγματικους αγωνιστες και οχι πουθεναδες σαν εσενα.

Συγχαρητηρια για την αδιαφορια σου....
Να εισαι σιγουρος πως κανεις Ολυμπιακος αλλα και σοφρων πολιτης του Πειραια δεν θα μεινει αδιαφορος στην παγερη αδιαφορια σου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου