ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Δειξε μας την καρτα μελους σου εστω και με...σημερινη ημερομηνια.

Δειξε μας την καρτα μελους σου εστω και με...σημερινη ημερομηνια.

19/02/2014 

 Eγω εχω μια απορια, εφοσον επικαλειται ο κυριος Δημαρχος οτι ειναι Ολυμπιακος ας μας επιδειξει οτι ειναι δειχνοντας μας την καρτα Φιλαθλου του Ολυμπιακου (10 ευρω εχει κυριε Δημαρχε...) εστω και με σημερινη ημερομηνια.Αν βεβαια θελησει να μας το παιξει παλιος γαυρος ας μας δειξει την καρτα μελους απο την αρχη της φετεινης σεζον και αν ειναι ακομα πιο παλιος ας μας δειξει τις καρτες μελων των προηγουμενων ετων και την ιστορια του στα..σκαλοπατια και τα...τσιμεντα του Γ.Καραισκακης.

Δυστυχως δεν εχει τιποτε απο αυτα και τον προκαλω να τα βγαλει να τα δειξει αν εχει...

Η αποψη μου ειναι...μονο οι αποδεδειγμενα οπαδοι του Ολυμπιακου που θα ειναι υποψηφιοι σε οποιοδηποτε ψηφοδελτιο η πολιτικο συνδυασμο να στηριζονται..τελεια και παυλα.

Το olympiakos 24 γραφει...

Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία γράφτηκες;

Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία γράφτηκες;
Τελικά ο Μιχαλολιάκος είναι πιο φαιδρός από όσο νομίζαμε! Ακόμα και μετά τα χυδαία καραγκιοζιλίκια του μνημόσυνου ήλπιζαν κάποιοι (όχι πολλοί) ότι θα παραιτηθεί από τη Δημαρχία του Πειραιά και θα πάψει να προκαλεί τους Πειραιώτες (που κατά 99% είναι Ολυμπιακοί και το 1% που ήταν κάτι άλλο μετακόμισε)!
Όμως η δεξαμενή γελοιότητας του πράσινου Δημάρχου Πειραιά είναι ανεξάντλητη! Έτσι, χθες αποφάσισε να κάνει διάγγελμα για το πόσο... αγαπάει τον Ολυμπιακό! Και από που το έκανε λέτε; Από τον ΣΚΑΙ!
Μετά αναρωτιούνται γιατί τους πετάει ο κόσμος ντομάτες στους δρόμους! Είναι δυνατόν να πηγαίνει στο βοθροκάναλο ΣΚΑΙ (που με χαρά του έδωσε σχεδόν τριάντα λεπτά) για να μας πει για τον Ολυμπιακό; Ότι και να πεις είναι λίγο...
Τουλάχιστον, φανταζόμαστε, είχε την ευκαιρία να δει τον πρόεδρο της ομάδας του Γιάννη Αλαφούζο και να ανανεώσει την συνδρομή του στην Παναθηναϊκή Συμμαχία! Εκτός αν περιμένει  να φύγει και τυπικά από το Δημαρχείο για να το κάνει.
Αιδώς Αργείοι (ας του το εξηγήσει κάποιος αυτό το τελευταίο)...

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου