ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Tωρα θυμηθηκατε να τιμωρησετε διαιτητη της Basket League ρε λαμογια?

Tωρα θυμηθηκατε να τιμωρησετε διαιτητη της Basket League ρε λαμογια?

20/02/2014 

 

 Τωρα θυμηθηκατε ρε πιονια του βαζελα να τιμωρησετε διαιτητη ? Σ εγωνα Παοκ Ολυμπιακου ε? Τοσα χρονια γιατι δεν τιμωρειτε τις σφυριχτρες του βαζελα που εχουν σφαξει κυριολεκτικα τον Ολυμπιακο φανερα και προκλητικα χωρις ιχνος ντροπης ουτε να κρατουν καν τα προσχηματα.

Τωρα θυμηθηκατε και το κανατε ανημερα του ντερμπυ των δυο αιωνιων και για να δημιουργησετε εντυπωσεις , σας εχουμε μαθει πια και εσας και τα τερτιπια σας τις μεθοδους σας και τις τακτικες σας και τον επιλεκτικο τροπο που τιμωρειτε αλλα και τους βαζελοκαλαμαραδες σας που προωθουν με την σειρα τους στα σιχαμερα media  τους τις επιλογες σας και κανουν τις κουνελες σαν γνησιοι δημοσιοκαφροι στις σφαγες του Ολυμπιακου.Να κι αν τιμωρηθηκε να κι αν δεν τιμωρηθηκε ακομα και αν ειναι λαθος η φαση στα φρυδια μας ...ας χασετε εσεις και τα τσιρακια σας απο διαιτητικο λαθος και οχι απο εντεταλμενη παρατησρηση διαιτητη.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ...

Δύο αγωνιστικές σε διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ ο Δημήτρης Τζαφλέρης για τα σφυρίγματά του στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Δύο αγωνιστικές σε διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Έξαλλος ήταν ο Μαρκόπουλος με την τελευταία φάση.
Τελευταία ενημέρωση 19/02/2014, 15:57
Εκτός ματς της Α1 για τις δύο προσεχείς αγωνιστικές θα μείνει ο Δημήτρης Τζαφλέρης, μετά την απόφαση που έλαβε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ να τον τιμωρήσει για την απόδοσή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο 36χρονος ρέφερι από τη Μαγνησία «χρεώνεται» κυρίως τη φάση των τελευταίων δευτερολέπτων, όταν δεν καταλόγισε φάουλ υπέρ του Κούπερ και οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» έφτασαν μετά από κλέψιμο στο νικητήριο καλάθι με τον Μουν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου