ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Στις 5 Μαρτίου τα εισιτήρια για Μιλάνο

Στις 5 Μαρτίου τα εισιτήρια για Μιλάνο

20/02/2014
 
Στις 5 Μαρτίου τα εισιτήρια για Μιλάνο
 Την Τετάρτη 5 Μαρτίου θα τεθούν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια του Final Four της Ευρωλίγκας στο Μιλάνο, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. 145 έως 545 ευρώ οι τιμές τους.

Τέλος πήρε το σίριαλ με την έκδοση των εισιτηρίων του Final Four της Ευρωλίγκας στο Μιλάνο (16 με 18 Μαΐου). Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων στις 5 Μαρτίου (13:00 ώρα Ελλάδας) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Με τον συγκεκριμένο τρόπο, θα δοθεί το 80% από τα 12 χιλιάδες εισιτήρια που θα εκδοθούν για το «Mediolanum Forum», ενώ το υπόλοιπο 20% θα δοθούν στις ομάδες, στους χορηγούς και για τις ανάγκες της Ευρωλίγκα .

Κάθε ομάδα δικαιούται 700 εισιτήρια και ανάλογα με το ποιοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια (ο κάθε φίλαθλος δηλώνει την οπαδική του προτίμηση ώστε να κάθεται και στην ανάλογη θέση) θα γίνει και η κατανομή τους στις εξέδρες. Όπως είναι φυσικό, το κάθε εισιτήριο ισχύει και για τις δύο ημέρες και τους τέσσερις αγώνες και θα κοστίζουν από 145 ευρώ το φθηνότερο έως 545 το ακριβότερο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου