ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τη Νίκη στο δρόμο για τους «4» ο Ολυμπιακός

Τη Νίκη στο δρόμο για τους «4» ο Ολυμπιακός

 19/02/2014
Τη Νίκη Αιγινίου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (19/2) ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Τη Νίκη στο δρόμο για τους «4» ο Ολυμπιακός
Στο Αιγίνιο κόντρα στην τοπική Νίκη θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός την είσοδό του στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ματς που θα γίνει την Τετάρτη (19/2 – 19.00).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το δεύτερο σερί ματς για τη διοργάνωση μακριά από το γήπεδό τους, μετά το ματς για τους «16» στη Σύρο κόντρα στο Φοίνικα.

«Είμαστε κουρασμένοι, αλλά δείξαμε και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι ανεβάζουμε την απόδοση μας και οι παίκτες μας ανταποκρίνονται στα δύσκολα. Ωστόσο δεν παύει να είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι μακριά από την έδρα μας και θέλει προσοχή», ανέφερε ο Δημήτρης Καζάζης και συμπλήρωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αφού θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Από την άλλη η Νίκη Αιγινίου θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά την οδυνηρή ήττα απ’ την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα.

«Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα που μας έχει πειράξει… Τώρα έχουμε μπροστά ένα παιχνίδι για ένα διαφορετικό θεσμό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, απαλλαγμένοι από το άγχος κι είναι μια ευκαιρία να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας», τόνισε ο Γιάννης Μέλκας ο οποίος περιμένει από την ομάδα του: «Παίζοντας εντός θέλουμε να πιάσουμε κάποια στάνταρντ στην απόδοση μας, τα οποία δουλεύουμε συνέχεια. Έχουμε βέβαια να αντιμετωπίσουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο…».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη 19/2


18.30 (Αλεαξανδρούπολης) Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Διαιτητές: Μπαντιανίδης-Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης

19.00 (Βόχας) Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ
Διαιτητές:Κυριοπούλου-Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Ακαρέπης

19.00 (Αιγίνιο) Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Βασιλειάδης-Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Κάλλης

19.30 (Ζηρίνειο) Κηφισιά - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Κουτσούλας-Ονόπας. Παρατηρητής: Ράπτης


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου