ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ανέστησε τον πεθαμένο

Ανέστησε τον πεθαμένο!

21/2/2014

Ανέστησε τον πεθαμένο 
ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; Ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ θέλει απαντήσεις από παίκτες και Μπαρτζώκα μετά τη νέα ήττα στο ΟΑΚΑ από έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν έτοιμος να καταρρεύσει. Πάλι τραγικές επιλογές στην επίθεση στα τελευταία κρίσιμα λεπτά οδήγησαν σε ήττα με 66-62 στο ματς που έγινε για την 7ηαγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο Μπαρτζώκας ελέγχεται κυρίως για την επιλογή του να αφήσει ένα ολόκληρο δεκάλεπτο (το δεύτερο) εκτός αγώνα τον εκπληκτικό στην πρώτη περίοδο Περπέρογλου με αποτέλεσμα να χάσει στη συνέχεια ο Στράτος τον ρυθμό του και να είναι άφαντος στο υπόλοιπο παιχνίδι.
Ακόμα ένα κακό παιχνίδι και από τον Σπανούλη που σκόραρε με τα χίλια ζόρια 6 πόντους.  
Έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει απόψε το μεγάλο βήμα για να καπαρώσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου.
Ο ΘΡΥΛΟΣ ξεκίνησε με δυνατή άμυνα η οποία του επέτρεψε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και σε συνδυασμό με τις καλές προσπάθειες των Πρίντεζη, Περπέρογλου τον έφερε μπροστά στο σκορ με 13-10 στο 7’.
Κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση επέτρεψαν στον Πόα να περάσει μπροστά με τέσσερις πόντους. Όμως ένα τρίποντο του φοβερού έως τότε Περπέρογλου και μια τάπα του Ντάνστον στη μούρη του Διαμαντίδη οδήγησαν στο 19-18 υπέρ των λαγών σκορ με το οποίο τελείωσε η πρώτη περίοδος.  
Στη δεύτερη περίοδο ο εξασφύρικτος προηγήθηκε με 27-23 εκμεταλλευόμενος κακές επιθέσεις από τον Σίμονς.
Σε αυτό το σημείο μπήκε στο παιχνίδι ο Μπέγκιτς αντί του Αμερικάνου και ο ΘΡΥΛΟΣ έκανε ένα σερί 8-0 για το 27-31.
Όμως οι βαζέλες έβαλαν τρία καλάθια τραβηγμένα από τα μαλλιά και το σκορ έγινε 33-31.
Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους λαγούς να προηγούνται 35-33 καθώς ο Σπανούλης αστόχησε σε ένα ακόμη μακρινό τρίποντο.
Σφίγγοντας πολύ την άμυνα του ο ΘΡΥΛΟΣ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκε 39-37 χάρη και σε ένα τετράποντο (τρίποντο και φάουλ) του Πρίντεζη.
Το ματς πήγαινε πόντο – πόντο με τον Σπανούλη να πετυχαίνει επιτέλους τους πρώτους του τρεις με ένα δίποντο και μια βολή.
Τελικά η περίοδος τελείωσε 47-47 με ένα εκπληκτικό καλάθι του Κόλινς στην εκπνοή.
Ο Σπανούλης ξεκίνησε την τέταρτη περίοδο με το πρώτο του τρίποντο για το 50-47 υπέρ του ΘΡΥΛΟΥ.
Μετά από ένα διάστημα που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διατηρούσε μια διαφορά της τάξης των τριών πόντων, ο Πόα ισοφάρισε, αλλά ήρθε ο Λοτζέσκι και με ένα φοβερό κάρφωμα στην εκπνοή των 24’’ έκανε το 56-54 πεντέμισι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Μια τριποντάρα του Σλούκα έκανε το 59-55 αλλά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά και με το σκορ στο 61-61 έχασε δύο συνεχόμενα τρίποντα με τους Σπανούλη και Πρίντεζη.
Ακόμα ένα χαμένο τρίποντο από τον Σπανούλη στο 62-61 υπέρ του Πόα και ο Γκιστ έκανε με ½ βολές το 63-61. Ο Λοτζέσκι αστόχησε στο κρίσιμο δίποντο και το ματς χάθηκε τελικά με 66-62. 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου