ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Στo... χέρι των νταμπλούχων

Στo... χέρι των νταμπλούχων

22/2/2014

Στo... χέρι των νταμπλούχων 
Πριν ταξιδέψουν για την Ισπανία ενόψει του ματς με την Μπαρτσελονέτα, τόσο ο Θόδωρος Βλάχος όσο και τα υπόλοιπα στελέχη του Ολυμπιακού πίστευαν ένα πράγμα.
Το διπλό μέσα στην Βαρκελώνη ήταν ικανό να ξαναβάλει τον Θρύλο στο… κόλπο της πρόκρισης. Αυτό ήρθε με τη νίκη 11-10 στην πισίνα «Σαν Σεμπαστιάν».
Και τώρα όλα, πλέον, εξαρτώνται από τους «ερυθρόλευκους». Τι εννοούμε; Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για τους νταμπλούχους Ελλάδας όσο αφορά στη συνέχεια στον όμιλο. Έχουν απομείνει τέσσερις αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι τρεις για τον Ολυμπιακό θα διεξαχθούν στο «Π. Καπαγέροφ». 
Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την ουγγρική Έγκερ (15/03), την ιταλική Προ Ρέκο (9/04) και την κροατική Γιούγκ (03/05), ενώ ενδιάμεσα, για την 8η αγωνιστική (26/03), θα ταξιδέψει στην Κροατία για να αντιμετωπίσει την Πριμόριε.
Κι αυτό που περιμένουν στο Λιμάνι είναι να δουν τι θα συμβεί απόψε στις αναμετρήσεις Έγκερ-Πριμόριε (20:00) και Προ Ρέκο-Γιούγκ (21:30).
Να θυμίσουμε τη βαθμολογία μετά από 5 αγώνες: 1. Πριμόριε 10, 2. Γιούγκ 10, 3. Μπαρτσελονέτα 10 (6 ματς), 4. Προ Ρέκο 7, 5. Ολυμπιακός 6 (6 ματς) και 6. Έγκερ 3.
Οπότε είναι στα χέρια των «ερυθρολεύκων» με 3 νίκες στον Πειραιά να μπουν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην εξάδα της διοργάνωσης, που οδηγεί στο Φάιναλ-6.
Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου