ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"Όλα μπορούν να γίνουν στο Καραϊσκάκη"!

"Όλα μπορούν να γίνουν στο Καραϊσκάκη"!

20/2/2014

 
Ο Θρύλος είναι στην καρδιά του και παρακολουθεί απο κοντά τα όσα συμβαίνουν. Ο Ματ Ντάρμπισιρ βρίσκεται στην Αγγλία και απο εκεί στέλνει την θετική του ενέργεια, όπως είπε, στον Ολυμπιακό αναφορικά με τις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Πρωταθλητή", ο Άγγλος στράικερ, που βρίσκεται στην Νότιγχαμ μαζί με Αμπντούν, Τζιμπούρ,τόνισε πως στο "Γ. Καραϊσκάκης" όλα μπορούν να συμβούν, αναφορικά με το ματς της Τρίτης.
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ματ Ντάρμπισιρ:
"Όχι, δεν τελειώνει σίγουρα εδώ ο δρόμος του Ολυμπιακού. Φυσικά και υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Μάντσεστερ δεν περνάει και την καλύτερη σεζόν. Δεν είναι καθόλου καλά. Έχουν προβάλλει αντίσταση απέναντί της, και την έχουν κερδίσει, πολλές ομάδες. Στο φετινό Champions League εξάλλου ο Ολυμπιακός έδειξε τι μπορεί να κάνει. Θα στείλω, πνευματικά, τη θετική μου ενέργεια για το ματς της Τρίτης. Στο Καραϊσκάκη όλα μπορούν να γίνουν. Θα προσπαθήσω να είμαι στο “Ολντ Τράφορντ” για να δω τη ρεβάνς.
Υπάρχει μεγάλη κουβέντα στην Αγγλία για τη Γιουνάιτεντ όπως είναι φυσικό κι αυτό έχει γεμίσει πίεση προπονητή και παίκτες. Το Champions League μοιάζει να είναι ο μοναδικός σοβαρός τους στόχος στη σεζόν. Είναι σίγουρο πως θα τα δώσουν όλα. Χρειάζονται σεβασμό, αλλά όχι φόβο από πλευράς Ολυμπιακού. Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός μπορεί να τους κάνει να έχουν ένα δύσκολο ματς και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες εν όψει ρεβάνς". 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου