ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Κατηγορουνται απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστείες, αγορά και πώληση ναρκωτικών και δεν ειναι εγκληματικη οργανωση?

 Κατηγορουνται απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστείες, αγορά και πώληση ναρκωτικών και δεν ειναι εγκληματικη οργανωση?

 20/02/2014

Η εγω ειμαι μλκς...η για μλκ με περνανε...  Κατηγορουνται απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστείες, αγορά και πώληση ναρκωτικών και δεν ειναι εγκληματικη οργανωση? τοτε τι ειναι ? Παιδικη χαρα? Εσεις το λετε οτι κατηγορουνται για κατα συροην ανθρωποκτονιες οχι εγω...ετσι δεν ειναι? μην πειτε αυριο οτι κατηγοραω τον κοσμο του Παοκ η οτι μας δουλευει ψιλο γαζι το δικαστικό συμβούλιο τους απαλλάσσει από την πράξη της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.Δηλαδη ποσους πρεπει να εχουν σκοτωσει για να χαρακτηριστουν ετσι? η τουλαχιστον να κλεισει ο συνδεσμος τους βρε αδελφε?

Ετσι και ειχε γινει αυτο σε καποιο συνδεσμο του Ολυμπιακου θα ειχαμε 24ωρες εκπομπες  με τους δημοσιογραφους να αλλαζουν βαρδια καθε 8ωρο και να συνεχιζει αλλος...και δεν το συζηταμε οτι θαχε κλεισει ο συνδεσμος...και να συμπληρωσουμε εδω οτι ο συνδεσμος στερειτο αδειας λειτουργιας ετσι?

Αυτη η επιλεκτικη ατιμωρησια στην Θεσσαλονικη δινει και παιρνει τα τελευταια χρονια και η ανοχη των αρχων και η ασυλια στους οπαδους αλλα και τους παραγοντες του Παοκ εχει καταντησει αηδια.

Η Δικαιοσυνη δεν γινεται να ισχυει μονο για εναν αλλα για ολους το ιδιο αν δεν κανω λαθος...Δεν περιμενω να αλλαξει κατι εκει ψηλα στον Βορρα εκει εσεις εχετε δικους σας νομους αλαξτε και σημαια σημαια να τελειωνουμε με σας......δυστυχως σας φταιει παντα η Αθηνα και το κατεστημενο της...λογικο..αφου δεν ξερετε ουτε τα στοιχειωδη γεωγραφικα στοιχεια...αλλο Αθηνα και αλλο Πειραιας ειναι δυο διαφορετικες πολεις να ξερετε ετσι?Ιδου και η ειδηση οτι πανε στο εδωλιο? ποιο εδωλιο ρε? ποιονε δουλευετε ρε?για τι πραγμα θα κατηγορηθουν για κλοπες τσιχλες απο περιπτερα της Τουμπας?ασε ρε....

Στο εδώλιο 42 οπαδοί του ΠΑΟΚ

Οι νέες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι απαλλάχθηκαν από την πράξη της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται να καθίσουν 42 οπαδοί του ΠΑΟΚ, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση αυτή συνδέεται με τις συλλήψεις που είχαν γίνει τον Ιούνιο του 2012 και οι νέες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι οπαδοί του "Δικεφάλου", αφορούν απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστείες, αγορά και πώληση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, οπλοκατοχή κ.ά., ενώ το δικαστικό συμβούλιο τους απαλλάσσει από την πράξη της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Το δικαστικό συμβούλιο, με το ίδιο βούλευμα απαλλάσσει από κάθε κατηγορία 111 άτομα, οπαδούς του ΠΑΟΚ, τα ονόματα των οποίων είχαν συμπεριληφθεί στο ίδιο κατηγορητήριο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου