ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

"Έτοιμοι για νίκη"

"Έτοιμοι για νίκη"

19/2/2014

 
Μια ημέρα έμεινε για την αναμέτρηση του Θρύλου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον σεξάστερο. θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Top-16 της Ευρωλίγκας. Ο Θρύλος είναι πανέτοιμος για να πάρει την νίκη, που τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο Final 4 του Μιλάνου.
Ο Μπράιαν Ντάνστον παραχώρησε συνέντευξη στην "SportDay" τονίζοντας πως θα πάρουν την νίκη. Επεσήμανε πως η ταχύτητα, τα ριμπάουντ, η άμυνα και η καλή κυκλοφορία της μπάλας, είναι τα κλειδιά που θα δώσουν το αποτέλεσμα.
Αποσπάσματα των όσων είπε ο Μπράιαν Ντάνστον:
-Τις προηγούμενες δύο φορές δεν καταφέρατε να κερδίσετε στο ΟΑΚΑ. Το επόμενο παιχνίδι είναι διαφορετικό; Πώς το προσεγγίζετε;
«Στο αμυντικό κομμάτι θέλουμε να έχουμε την ίδια αποτελεσματικότητα με τα προηγούμενα παιχνίδια γιατί τα πήγαμε αρκετά καλά. Επιθετικά θέλουμε να ανοίξουμε τον ρυθμό και να τρέξουμε περισσότερο. Γενικότερα, θέλουμε να αγωνιστούμε με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

-Ποιο είναι το σημείο-κλειδί για τη νίκη κατά τη γνώμη σου;
«Η ταχύτητα, τα ριμπάουντ, η άμυνα και η καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε αγώνα. Οι αγωνιστικοί μας στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, δεν αλλάζει κάτι».

-Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που σταμάτησε το σερί του Ολυμπιακού στην αρχή της χρονιάς και δείχνει να έχει τον τρόπο να τον κερδίζει στο ΟΑΚΑ, είναι κάτι που σας επηρεάζει; Το σκέφτεστε καθόλου;
«Σίγουρα όχι. Τρέχαμε ένα σερί νικών αλλά όλα τα σερί κάποια στιγμή τελειώνουν. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η πρώτη ήττα, οπότε δεν πιστεύω ότι μας επηρεάζει ότι αυτό έγινε στην έδρα τους. Άλλωστε, τους είχαμε κερδίσει πιο πριν».

-Πόσο επηρεάζουν τους παίκτες τα προηγούμενα μεταξύ σας αποτελέσματα; 
«Είναι κάτι που μπορεί να περάσει από το μυαλό κάθε παίκτη, αλλά δεν νομίζω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που εκτός από μεγάλο ντέρμπι, είναι και σημαντικό για τον όμιλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι κατά βάση είναι απλά ένας ακόμα αγώνας και γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές». 
Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου