ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Σπουδαίο «διπλό» ο Ολυμπιακός

Σπουδαίο «διπλό» ο Ολυμπιακός

22/02/2014
 
Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Μπαρτσελονέτα με 11-10 για το Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο των ανδρών και έμεινε "ζωντανός" στο κυνήγι της πρόκρισης.

Σπουδαίο «διπλό» ο Ολυμπιακός
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Μπαρτσελονέτα με 11-10 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο των ανδρών, έφτασαν τους 6 βαθμούς και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο 1ο οκτάλεπτο αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2. Το παιχνίδι πηγαίνει γκολ-γκολ αλλά οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την μεγάλη της αντεπίθεση στο 3ο οκτάλεπτο. Αρχικά ισοφάρισαν σε 6-6 ενώ πήραν κεφάλι (7-8) με τον Μάλιαρακ. Η πίεση από τους Καταλανούς ήταν μεγάλη όμως ο Ολυμπιακός στάθηκε στο ύψος του και με τέρμα του Δελακά 53’’ για το φινάλε έφυγε με ένα σημαντικό διπλό από τη Βαρκελώνη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Μαρτίου την Έγκερ στον Πειραιά, για την 7η αγωνιστική, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με την Ριέκα (εκτός), με την Προ Ρέκο (εντός) και με την Γιουγκ (εντός).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-3, 3-3.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Πινέδο, Σζίρανι, Μονπίτ, Μουναρίθ, Εσπανιόλ 1, Μινγκέλ 2, Ρόκα, Εκενίκε 4, Ούμποβιτς 1, Ερνάντες 1, Ντε Λέρα 1, Πέτκοβιτς, Γιορέτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς 2, Γούνας 2, Καπότσης, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Σχίζας, Γαλανίδης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου