ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ «Μαρινάκη, είναι συμμορίες!»-Ο ALEX WEB RADIO/TV ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΛΙ....

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ «Μαρινάκη, είναι συμμορίες!»

Μετά το άρθρο του (που συζητήθηκε) με τίτλο «Ολυμπιακάρα μου», μία μέρα το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Δημήτρης Καμπουράκης επιστρέφει και απευθύνεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη…
«Μαρινάκη, είναι συμμορίες!»
Την επόμενη μέρα του περιβόητου πια παιχνιδιού, έγραψα στο protagon.gr ένα κείμενο (κλικ εδώ) γεμάτο ειλικρίνεια, στο οποίο εξηγούσα ότι παρά την βιωματική σχέση που έχω με τον Ολυμπιακό, ντράπηκα βλέποντας αυτά που συνέβησαν. Αν πω ότι δε μετάνιωσα γι’ αυτό το κείμενο, θα σας πω ψέματα.
Οι σοβαροί φίλαθλοι μου χτύπησαν με κατανόηση το χέρι στην πλάτη και πήγαν στη γωνιά τους. Ο σκληρός πυρήνας των “δικών μου” Ολυμπιακών με χαρακτήρισε “προδότη” και κυριολεκτικά με ρήμαξε με κάθε τρόπο. (Δε θα πω άλλα επ’ αυτού, καθότι τα πράγματα έχουν αγριέψει).
Ο σκληρός πυρήνας των “άλλων” οπαδών, Παναθηναϊκών και μη, με αντιμετώπισε με πλήρη καχυποψία (ένας προδότης των άλλων, δεν θα γίνει ποτέ καθαρόαιμος δικός μας) και η μόνη χρήση που έκαναν στο κείμενο μου, ήταν να το χρησιμοποιήσουν ως πυρομαχικά στον πετροπόλεμο με τους Ολυμπιακούς, πράγμα που εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο εναντίον μου, τους “δικούς” μου. Η ολική επαναφορά του μεσαίωνα…
Μετά ταύτα, έρχομαι να ξαναπώ, για τελευταία φορά κάποια από τα συμπεράσματα που έβγαλα απ’ αυτή τη θλιβερή ιστορία:
1. Ο κ. Μαρινάκης θα πρέπει να επιλέξει αν θέλει στην εξέδρα εμένα ή τους χαχόλους που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι έδερναν τον Σισέ και τους άλλους. Μέσος όρος δεν υπάρχει πλέον.
2. Ο κ. Μαρινάκης, αν επιλέξει εμένα και όχι εκείνους, θα πρέπει να το αποδείξει με έργα. Αποδυναμώνοντας και διαλύοντας τους οργανωμένους, οι οποίοι έχουν μεταβληθεί σε κανονικές συμμορίες. Κι αν δε μπορεί να το κάνει στις γειτονιές και στα στέκια, ας το κάνει στο γήπεδο. (Τα κλειδιά της πόρτας που οδηγούσε στον αγωνιστικό χώρο, οι άνθρωποι του Μαρινάκη τα είχαν, όχι τα δεκαπεντάχρονα που μπούκαραν).
3. Ο κ. Μαρινάκης θα πρέπει και σε ουσιαστικό και σε συμβολικό επίπεδο να αποδείξει με τη μακροχρόνια εφεξής στάση του, ότι προσπαθεί και επιθυμεί να δίνει ο Ολυμπιακός έντιμα παιχνίδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. (Για φανταστείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν στις μετέπειτα δηλώσεις του καταδίκαζε τη διαιτησία.) Πάντως, δεν ανέχομαι πλέον, κάθε φορά που λέω ότι είμαι Ολυμπιακός, να μου απαντούν με τη λέξη “παράγκα”.
4. Τέρμα η θεωρία ότι η ομάδα δεν είναι ο Πρόεδρος της, αλλά η ιστορία της. Την έλεγα τόσα χρόνια κι έριχνα νεράκι στον μύλο των συμφερόντων του κάθε Προέδρου.
5. Τέρμα η θεωρία ότι και οι άλλες ομάδες κάνουν τα ίδια ή θα έκαναν τα ίδια αν μπορούσαν. Κάθαρση με συμψηφισμούς δεν γίνεται.
6. Μιλώ για τον Ολυμπιακό, με το δικαίωμα που μου δίνει η πενηντάχρονη σχεδόν σχέση που έχω μαζί του. Ας κάνουν και οι άλλοι το ίδιο για την ομάδα τους. Οι σοβαροί φίλαθλοι κάθε συλλόγου πρέπει να αναλάβουν με την “εκβιαστική” στάση τους να συνετίσουν ή να κυνηγήσουν Προέδρους και παράγοντες. Να διαλύσουν όλους τους οργανωμένους, να μην καταδικάζουν γενικώς το φαινόμενο, αλλά να χαϊδεύουν τους δικούς τους. Κάποιοι θα πουν ότι αεροβατώ, διότι αυτό δεν πρόκειται να πετύχει. Και λοιπόν; Σάματις το άλλο που κάναμε τόσα χρόνια (να ανεχόμαστε και να ελπίζουμε ότι θα λυθεί από μόνο του) πέτυχε;
Στην υπόλοιπη φιλολογία που ακολούθησε το παιχνίδι δεν συμμετέχω. Έγινε σήριαλ που αποτελεί βούτυρο στο ψωμί κάθε φανατικού κι απ’ τις δυο μεριές. Να σταθούμε στην ουσία, έστω και για μια φορά. Εγώ δεν θα ασχοληθώ ξανά, ούτε θα ξαναμιλήσω. Θα παρακολουθώ σιωπηλός και θα κρίνω. Στο γήπεδο δεν ξαναπάω. Ως τη μέρα που θα ξαναδώ τον Ολυμπιακό να είναι στη σωστή ρότα.
Ας κάνουν το ίδιο οι έντιμοι και καθαροί Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτζήδες, κλπ. Ως τότε, ας αφήσουν τις δευτεράντζες (διότι τα πρώτα ονόματα θα λακίσουν γι’ αλλού) να παίζουν μέσα στο γήπεδο, τους χαχόλους να δέρνονται στις εξέδρες και τους Προέδρους να οικονομάνε υπόπτως μέσω του ποδοσφαίρου.
Πηγή: aixmi.gr
 ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΡΕ ΣΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ....ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ????
 ΕΙΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΠΟΥΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ....ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ....ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 50ΧΡΟΝΗ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΛΠ...ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ??? ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ??? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ??? ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ..?? ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ Μ....ΚΙΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ???? ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΣΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΛΕΓΕΣ...ΟΧΙ ΕΤΣΙ...ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΕΣΥ???? ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΗΘΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ??? ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠ[ΙΑΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ...ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ....ΤΙ ΝΑ ΣΟΥΠΩ ΡΕ ....ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΛΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ  ΠΕΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΗ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ...ΣΥΜΟΡΙΕΣ....ΕΔΩ ΒΓΗΚΕ ΚΟΤΖΑΜ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ???? ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟ ΣΟΥ...ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου